23 Авг 2012, 14:56
ogi-smile написа:Трудно е да живееш с човек, който за всичко , ама за всичко се допитва или направо взема мнението на своите родители... Мамините детенца, обаче не правят само това, те са най- вече хора,които са свикнали да получават всичко на готово и когато това не се получи, те се депресират изпадат в безизходица и много често стават подвластни на най -различни зависимости, като алкохол и тнт... Трудното е не само за човека да тях, най-вече е трудно за самите тях...
Напълно съм съгласна с мнението Ви и само бих допълнила, че на този тип личности все някой друг им е крив и виновен за неуспехите им!
07 Сеп 2012, 16:21
Ами отговорът е много прост - трудно се живее. Имам приятелка, чиито мъж беше от този тип хора. Цялата мъжка работа я вършеше баща му дори в дома на сина и снахата, майката постоянно оставяше " синко" да си поспива, той винаги имаше нужда, а снахата, тя трябваше да си гледа детето. Не просъществува дълго брака им.
23 Дек 2012, 22:58
Мисля,че това е ужасно бившият ми приятел постоянно слушаше майка си за всяко нещо. Мисля,че 20 30 годишен човек да слуша мама е нещо отвратително..
25 Дек 2012, 22:44
Да не ти е в къщата такова:) Ами трудно се живее, защото "ТО" не живее с теб, а все още с майка си
26 Дек 2012, 23:34
Трудно се живее,да не кажа невъзможно-по надалеч от тях,рано или късно връзката се разпада
27 Дек 2012, 16:09
И аз съм имала връзка с мамино синче. Безотговорността им и липсата на решителност са направо побъркващи.Мислих си, че с течение на годините момчето ще стане по-отговорен мъж, но уви...явно си остава за цял живот...
04 Яну 2013, 22:51
Имам късмет, че родителите ни научиха от рано да сме самостоятелни и се научихме сами да се грижим за се себе. Имам пряко наблюдение върху хора тип "мамино детенце" и обвинявам родителите, че са толкова обсебващи и не са научили децата си на нищо.
21 Фев 2013, 11:14
За моя радост не съм живяла с такъв човек, но дори и по- близък контакт ми стига. Мечешка услуга от родителите. Трудно се справят сами тези хора.
23 Фев 2013, 14:39
Трудно се живее. Не са свикнали да си правят сметката, да мислят в дългосрочен план, да носят отговорност. Жената до такова мамино сВинче трябва да отговаря за всичко и да върши всичко.
25 Фев 2013, 18:28
Тежко, тежкоооо, да не ти са на главата!!!! Често такива хора се намират и събират

И като половинки и като приятели, така че