Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
08 Фев 2012, 10:31
Някой може ли да ми каже, когато си на работа но по една или друга причина нямаш работа как да си уплътниш времето? Защото хота скуката може да те убие !
08 Фев 2012, 10:39
Чети нещо. научавай нови неща, образовай се още, най-доброто и полезно оръжие срещу скуката, човек се учи докато е жив
08 Фев 2012, 10:43
Теб хващала ли те е скука? Едно неопределено състояние в което можеш да си измислиш нещо за правене, но не ти се прави, тук приказката "хем боли, хем сърби" е много правилна !
09 Фев 2012, 11:28
SAMOTA_DOKOGA написа:Теб хващала ли те е скука? Едно неопределено състояние в което можеш да си измислиш нещо за правене, но не ти се прави, тук приказката "хем боли, хем сърби" е много правилна !
Да разбира се кой не го е хващала скуката, винаги намирай с нещо да си заета да ти отвлича вниманието, нали знаеш поговорката - човек без работа само за глупости си мислил. Самотата е също силен фактор за скука, избягвай я, намери си нови другарчета, забавлявай се и се социализирай ежеминутно
12 Фев 2012, 12:38
Мисля си ,че работа търси ли си човек винаги може да се намери.Не ме разбирайте погрешно .Както казаха преди мен по горе- нещо за четене, пренареждане на интериора на работното място биха уплътнили голяма част от времето в което ще скучаете .
14 Фев 2012, 12:04
Ако започне много често да ти доскучава на работа значи е време да я смениш!
16 Яну 2015, 11:35
Е как ще ми доскучее на работа, аз харесвам работата си
11 Май 2015, 16:45
Като ми е скучно на работа си вземам почивка и ходя да стрелям, по мишени, разбира се!
05 Юни 2015, 09:17
веселказасмяна написа:Като ми е скучно на работа си вземам почивка и ходя да стрелям, по мишени, разбира се!

Е то пък голям кеф, казваш им излизам да се забавлявам, независимо каква работа имаш
05 Юни 2015, 09:43
На работа не ми остава време да ми доскучее, толкова съм ангажирана да направя сто неща, че определено последното, от което страдам е скуката.