Печалбите от лотарийни игри

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

Печалбите от лотарийни игри

Мнениеот rositka » 10 Фев 2012, 14:09

Печелили ли сте от лотария? Вярвате ли в твърдението '' пари при пари отиват''? Със сигурност,ако е крупна сума живота ще се промени ,но дали за добро или лошо? Всеки се надява ,че ще е за добро.Но колко ли са хората спечелили джакпот са щастливи и доволни? По статистика не много.
Познавайки хора спечелили макар и не голяма печалба ,но достатъчна решиха да я инвестират в собствен бизнес.Бизнеса потръгна ,докато не доиде момент в които институции решават да закрият обекта.Така цялата сума та и отгоре се изпари във въздуха.Не е ли това начин съдбата да ни покаже че не сме готови? Или просто лошо стечение на обстоятелствата''от където дошли ,там и отишли''?
rositka

Re: Печалбите от лотарийни игри

Мнениеот Memento » 11 Фев 2012, 16:07

Надявам се някога да спечеля и тогава ще ти кажа какво е чувството :D Вярно парите не носят щастие но с тях може да си купим яхта в която да страдаме.
Аватар
Memento

Мнениеот borisov87 » 04 Яну 2013, 14:34

Не не съм печелил и не вярвам много на такива игри, даже и преди време на тотото нали се бяха паднали еднакви числа на два поредни тиража , а това не знам какъв е шанса да се случи, явно е по възможно да ни удари метеорит
borisov87

Мнениеот Siss » 04 Яну 2013, 14:57

Хората спечелили джакпот със сигурност имат и безпокойства...като например в кой дюшек да зашият парите :D
Важното е да не се афишират!
Siss

Мнениеот pasta » 06 Яну 2013, 00:14

Не съм печелила от лотария,защото не играя.
pasta

Мнениеот сиско » 06 Яну 2013, 03:20

Във един вестник преди около година четох статия, в която проследяваха съдбите на хора, спечелили големи печалби от тото, лотарии или други подобни игри. Според написаното на нито един от тях не му е провървяло в живота след печалбата, дори обратното - случвали им са се все лоши неща. :!:
сиско

Мнениеот Aneta67 » 25 Фев 2013, 10:34

АЗ НЕ ИГРАЯ ЛОТАРИЯ И ТОТО НО УЧАСТВАМ ПОСТОЯННО В РАЗЛИЧНИ КОНКУРСИ КОГАТО СПЕЧЕЛЯ НЕЩО МАКАР И МАЛКО РАДОСТТА Е ГОЛЯМА ТАКА ЧЕ СИ ПРЕДСТАВЯМ КАКВА РАДОСТ ИЗПИТВАТ ТЕЗИ КОИТО ПЕЧЕЛЯТ ОТ ЛОТАРИЯ
Aneta67

Мнениеот winterrose » 25 Фев 2013, 12:05

Memento написа:Надявам се някога да спечеля и тогава ще ти кажа какво е чувството :D Вярно парите не носят щастие но с тях може да си купим яхта в която да страдаме.

Съгласна съм на 100% с това. По-добре да страдаме на яхта, отколкото в панелка :)
Не съм печелила никога, но се надявам все някога да стане.
winterrose

Мнениеот geriva » 25 Фев 2013, 17:17

Печелила съм-3000 лв от тото 2. Голяма радост беше. Хвалих се, подаръци купих за цялата рода :D
Дано имам късмет и с по-голяма сума някой ден. Планувала съм хиляди глезотийки, но и добри дела искам да направя. Бих се занимавала с благотворителност за деца без родители .
geriva

Мнениеот hristinara » 25 Фев 2013, 17:25

Пробвала съм си късмета няколко пъти, но уви :? Вече спрях да вярвам, че ще спечеля...сетих се и един виц по темата:
Един човек всеки ден се молил на Господ да спечели от тотото и един ден Господ му отвърнал:" Пусни си веднъж фиш де" :D
hristinara

Следваща

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси