Ralica написа:Нека и аз да дам едно мнение (от личен опит).Използвам фон дьо тен, единствено от марката VISHY. От 5 год. насам го ползвам и съм много доволна. А кое ме накара да потърся медицинска козметика? След кожен проблем, получен от фон дьо тен на друга марка (няма да споменавам коя е).Оказа се , че медицинската козметика е много по качествена! Единственото, което трябва да се съобрази, при закупуването му, е типа кожа. Пуснаха вариант за много светла кожа. Сигурна съм,че в аптеката ще получите адекватна консултация!
Здравей Ралица,
Напълно съм съгласна, че виши е добро попадение. Аз преди време ползвах един такъв фон дьо тен. Само искам да кажа, че в евро съюза за да наречеш една козметика медицинска, тя трябва да ти бъде изписана с рецепта. Това че се продава в аптека, не означава че е медицинска. Гаранция за качеството ако изобщо има, то тя касае преди всичко ценовия клас. И напълно съм съгласна с теб, че так където получаваш консултация за продукта има много малък риск. С две думи според мен човек не трябва да си купува продукт от каталог, на който дори цвета не се вижда. От аптека, магазин за козметика или козметичен салон, според мен това са местата за пазаруване.