Фон дьо тен за много светла кожа

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Фон дьо тен за много светла кожа

Мнениеот huanita » 31 Мар 2011, 15:01

Ralica написа:Нека и аз да дам едно мнение (от личен опит).Използвам фон дьо тен, единствено от марката VISHY. От 5 год. насам го ползвам и съм много доволна. А кое ме накара да потърся медицинска козметика? След кожен проблем, получен от фон дьо тен на друга марка (няма да споменавам коя е).Оказа се , че медицинската козметика е много по качествена! Единственото, което трябва да се съобрази, при закупуването му, е типа кожа. Пуснаха вариант за много светла кожа. Сигурна съм,че в аптеката ще получите адекватна консултация!

Здравей Ралица,
Напълно съм съгласна, че виши е добро попадение. Аз преди време ползвах един такъв фон дьо тен. Само искам да кажа, че в евро съюза за да наречеш една козметика медицинска, тя трябва да ти бъде изписана с рецепта. Това че се продава в аптека, не означава че е медицинска. Гаранция за качеството ако изобщо има, то тя касае преди всичко ценовия клас. И напълно съм съгласна с теб, че так където получаваш консултация за продукта има много малък риск. С две думи според мен човек не трябва да си купува продукт от каталог, на който дори цвета не се вижда. От аптека, магазин за козметика или козметичен салон, според мен това са местата за пазаруване.
;)
huanita

Мнениеот FramarLekari » 31 Мар 2011, 20:03

ВИШИ и ЛА РОШ пунаха по един нов- доста светъл цвят. Би могла да се консултираш, да пробваш тестер направо на лицето и ако не ти допадне....да се насочиш към друга козметика:) Аз гарантирам за качеството ! http://apteka.framar.bg/30007570/%D0%B2 ... BD-opal-12 /
http://apteka.framar.bg/30018774/%D0%BB ... 1%81%D1%82
Специалистите на www.framar.bg предоставят консултация, която не може да замени преглед при квалифициран и правоспособен лекар.
FramarLekari

Мнениеот FramarLekari » 31 Мар 2011, 20:14

Напълно съм съгласна huanita, с теб! Не бива да се избира по каталог, без мостра, тестер ,особено,когато ще ти струва много. Именно заради това не посмях преди време да си "сътруднича" с oriflame например. Пък било и avon! :roll:
Специалистите на www.framar.bg предоставят консултация, която не може да замени преглед при квалифициран и правоспособен лекар.
FramarLekari

Мнениеот sise » 31 Мар 2011, 21:43

Определено аз бих ти препоръчала на Аvon, само и единствено поради факта , че е медицинска козметика , дерматологично тествана и е подходящ да се ползва дори и върху защитен крем с UVA/UVB защита, подходяща и тествана за различни видове кожа, за суха, за проблемна и т.н. Отбий се до някоя аптека и се консултирай с фармацефт, за да се убедиш в качествата й . Поискай тестер / малки тубички по 5 или 2 ml и тествай.
sise

Мнениеот perla197811 » 31 Мар 2011, 22:11

AVON??? В аптека???? :o Знам за AVENE.....
Аватар
perla197811

Мнениеот huanita » 31 Мар 2011, 23:28

sise написа:Определено аз бих ти препоръчала на Аvon, само и единствено поради факта , че е медицинска козметика , дерматологично тествана и е подходящ да се ползва дори и върху защитен крем с UVA/UVB защита, подходяща и тествана за различни видове кожа, за суха, за проблемна и т.н. Отбий се до някоя аптека и се консултирай с фармацефт, за да се убедиш в качествата й . Поискай тестер / малки тубички по 5 или 2 ml и тествай.

Сисе имаш няква грешка, това което казваш не е вярно...
huanita

Мнениеот mary jane » 01 Апр 2011, 09:19

Ralica написа:Нека и аз да дам едно мнение (от личен опит).Използвам фон дьо тен, единствено от марката VISHY. От 5 год. насам го ползвам и съм много доволна. А кое ме накара да потърся медицинска козметика? След кожен проблем, получен от фон дьо тен на друга марка (няма да споменавам коя е).Оказа се , че медицинската козметика е много по качествена! Единственото, което трябва да се съобрази, при закупуването му, е типа кожа. Пуснаха вариант за много светла кожа. Сигурна съм,че в аптеката ще получите адекватна консултация!

Сега като разглеждам, виждам че има доста видове на фон дьо тен на Виши.
Спрях се на този- някой ползвал ли го е?
Аватар
mary jane

Мнениеот sise » 01 Апр 2011, 13:50

sise написа:Определено аз бих ти препоръчала на Аvon, само и единствено поради факта , че е медицинска козметика , дерматологично тествана и е подходящ да се ползва дори и върху защитен крем с UVA/UVB защита, подходяща и тествана за различни видове кожа, за суха, за проблемна и т.н. Отбий се до някоя аптека и се консултирай с фармацефт, за да се убедиш в качествата й . Поискай тестер / малки тубички по 5 или 2 ml и тествай.

Извинете ме момичета, наистина е грешка,. Имах в предвид марката Avene, която е медицинска козметика, откъде накъде написах avon, може би защото по - горе се споменаваше за нея, а пък аз дори не я използвам, поради проблемната си кожа...Благодаря , че ме поправихте
sise

Мнениеот sise » 01 Апр 2011, 20:57

http://apteka.framar.bg/30012743/%D0%BF ... %D0%B0-svr?
бИ ЛИ РАЗГЛЕДАЛА ТОЗИ ПРОДУКТ. пРЕДПОЛАГАМ, ЧЕ ЩЕ Е ДОБЪР И ПОДХОДЯЩ ДА ТЕБ. НАСКОРО БЯХ НА ПРЕДСТАВЯНЕ НА КОЗМЕТИКАТА НА ТАЗИ ФИРМА , И НИ ПОДАРИХА ПО ЕДИН КРЕМ. НЕВЕРОЯТНО ДОБЪР Е И КОЕТО МНОГО МЕ ИЗНЕНАД, ЧЕ СЪС МНОГО СИЛНА ЗАЩИТА, НЕ САМО НА ЕПИДЕРМИСА, НО И ЗАЩИТАВА КЛЕТКАТА ВЪВ ВЪТРЕШНОСТТА НА ЯДРОТО. тАЗИ ФИРМА *SVR* ПРЕДСТАВЯ ИНОВАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ В ОБЛАСТТА НА МЕДИЦИНСКАТА КОЗМЕТИКА. ДАНО ДА СЪМ ТЕ ЗАИТРИГУВАЛА.
sise

Мнениеот Madame » 03 Апр 2011, 09:07

Аз съм много доволна от този. Не е много евтин (около 90 лв),но стои естествено и е траен.
Прикачени файлове
05398680702.jpg
05398680702.jpg (24.37 KiB) Прегледано 403 пъти
Аватар
Madame

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим