Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
20 Апр 2011, 16:36
Момичета, да похваля нова придобивка! Рамела ми препоръча разкошен фон дьо тен.Много е лек, но покривен.Издържа повече от 12 часа и е водоустойчив. А това е чудесно, защото може да се ползва и докато сме на басейн или на море.
- Прикачени файлове
-

- covermark.jpg (20.76 KiB) Прегледано 583 пъти
20 Апр 2011, 16:44
От къде можем да си го купим? И колко струва?
20 Апр 2011, 16:51
Chat noir написа:Момичета, да похваля нова придобивка! Рамела ми препоръча разкошен фон дьо тен.Много е лек, но покривен.Издържа повече от 12 часа и е водоустойчив. А това е чудесно, защото може да се ползва и докато сме на басейн или на море.
Това звучи интересно! Не съм чувала за тази марка. Да издържа и в басейна

. Ще е много подходящ за летните месеци на морето. Така и на плажа ще сме неотразими!
13 Юли 2011, 16:43
Аз съм на 28 години и имам много фина кожа.какъв ще ми препоръчате?
13 Юли 2011, 16:46
iskra_dim, мисля,че този е подходящ за теб.
- Прикачени файлове
-

- iskra.jpg (4.85 KiB) Прегледано 563 пъти
27 Окт 2011, 16:02
lallali написа:Пробвай продуктите на Oriflame, аз съм много доволна, изключително качествени са и има голям избор.
Чак пък изключително качествени....доста съм пробвала, ама точно в графата грим смятам, че им куцат нещата.
27 Окт 2011, 16:04
fionnaa написа:Точно обратното - по-тъмните тонове ми стоят изкуствено. Аз наистина съм много бяла, нещо като Бри от "Отчаяни съпруги"

Пробвала съм минерален фон дьо тен някакъв на Avon, но не останах доволна, защото не беше никак покривен. Макар да имам чиста кожа, ми се иска да стои по-плътно. Все пак, каква минерална пудра бихте ми препоръчали?
И аз съм с много светла кожа, сега си взех фон дьо тен на виши, някакъв нов цвят се води-КЛАСИК. Доста съм доволна, страшно е светъл. А пудра вече не използвам тъй като ми се струва, че прави макиажа доста изкуствен. Ходя си само по фон дьо тен.
27 Окт 2011, 16:19
Affinitone на Maybelline, номер 16 - Vanilla rose, е светъл, и няма онзи неприятен жълтеникав нюанс на повечето фон до тени. Прави лицето нежно, порцеланово, изящно със здрав вид на кожата.
23 Окт 2012, 18:51
аз бих ти препоръчала фон дьо тените на Клиник, пробвала съм ги доста са добри за цената на която се предлагат в повечето магазини, в момента ползвам Superbalanced Makeup - цвят №64 кремаво бежово на Клиник, има лека фина текстура като крем и се нанася лесно. Тази марка има огромна гама от цветове и съм сигурна че ще можеш да намериш и своя цвят който да ти подхожда на типа кожа
24 Окт 2012, 15:34
ema_stef написа:аз бих ти препоръчала фон дьо тените на Клиник, пробвала съм ги доста са добри за цената на която се предлагат в повечето магазини, в момента ползвам Superbalanced Makeup - цвят №64 кремаво бежово на Клиник, има лека фина текстура като крем и се нанася лесно. Тази марка има огромна гама от цветове и съм сигурна че ще можеш да намериш и своя цвят който да ти подхожда на типа кожа

Много е важно да уцелиш точния цвят на фон дьо тена, но без значение е и марката. Ползвала съм ужасни фон дьо тени, който първо не се разнасят лесно по кожата, а след няколко часа стават като мръсотия по кожата. Клиник не съм ползвала, но ще пробвам и ще споделя.