21 Яну 2016, 16:08
Pipilota написа:николаев написа:Често хората стават твърде забавни, но е по-добре да се чувстват удобно в кожата си от това да си избиват комплексите върху теб
Ххахаха забавни но за съжаление ние трявбва да ги гледаме, особено като се получи някой страшен провал!
За мен е грозно жена със силиконови гърди, виждала съм на живо, изобщо нито изглежда добре, нито нищо, все едно балони под блуза, не знам на пипане как е, но предполагам не е по-различно. Затова моето мнение е, че ако не е наложително - съм против.
21 Мар 2016, 17:43
22 Мар 2016, 10:52
По лицето, както правят и много жени и мъже, за да си подчертаят формите, също и по дупето, да. ;) Не знам дали се използва силикон за удължаване на достойнството. :)analizatorka написа:Мъжете къде си слагат силикон? Мога евентуално да предположа в мъжкото достойнство и дупето, макар че и там ми е малко трудно да си представя.
23 Мар 2016, 15:28
rabotnata pchela написа:По лицето, както правят и много жени и мъже, за да си подчертаят формите, също и по дупето, да. ;) Не знам дали се използва силикон за удължаване на достойнството. :)analizatorka написа:Мъжете къде си слагат силикон? Мога евентуално да предположа в мъжкото достойнство и дупето, макар че и там ми е малко трудно да си представя.
28 Сеп 2016, 17:01
30 Сеп 2016, 14:44
zagrijena написа:rabotnata pchela написа:По лицето, както правят и много жени и мъже, за да си подчертаят формите, също и по дупето, да. ;) Не знам дали се използва силикон за удължаване на достойнството. :)analizatorka написа:Мъжете къде си слагат силикон? Мога евентуално да предположа в мъжкото достойнство и дупето, макар че и там ми е малко трудно да си представя.
Мъж да си сложи силикон на лицето? Само не ми казвайте, че е в устните!
04 Окт 2016, 10:26
pravilno написа:Повечето се вторачват в жените и техните подобрения. Мъжете пак остават някак си встрани и те успешно се възползват от това. Незабележимо си правят и те някои подобрения. Не мога да кажа дали съм за или против, защото не съм имала връзка с такъв мъж или не познавам жена, която да си е правила подобна процедура. Нямам преки наблюдения.
11 Окт 2016, 10:35
11 Окт 2016, 11:06
11 Окт 2016, 13:36
belleville написа:Мъжете, които си слагат силикон и всякакви други подобрения, няма къде да ги видим. Те са по подиумите, сред хайлайфа и т.н.