Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
15 Фев 2015, 10:58
Е как без почивка!

Все пак цяла година се стараем да отиде на почивка няколко дни, но пък от друга страна често си казвам, да се прибираме вече от почивката, че да си почина.
22 Фев 2015, 20:14
Не мисля, че ще можем да отидем на почивка тази година, за съжаление.

Мисля, че ще пропуснем, но винаги остава надеждата, че може би ще отидем поне на басейн!
23 Фев 2015, 10:51
S_Milenska написа:Не мисля, че ще можем да отидем на почивка тази година, за съжаление.

Мисля, че ще пропуснем, но винаги остава надеждата, че може би ще отидем поне на басейн!
Има толкова много време до лятото, може да успеете да отидете на почивка, изобщо не се отчайвай от сега
10 Юли 2015, 15:27
Финансово нямам проблем да отида на почивка, но сякаш тази година не ми се иска да ходя по морето , а и факта че в момента нямам гадже е достатъчна причина спокойно да пропусна морето.
10 Юли 2015, 16:46
Сякаш и аз все още не мога да усетя, че е лято, а докато се усетя и изчакам някакви финанси, то ще си отиде

Затова и не бързам, ако стане - стане
10 Юли 2015, 16:49
Да, задължително, още другата седмица заминаваме за Сънито !
10 Юли 2015, 16:54
кора-бия написа:Да, задължително, още другата седмица заминаваме за Сънито !
Остава и ти да не идеш на сънито и кой ще е , къде отсядаш там?
21 Юли 2015, 11:30
За тази година не знам, мъжът ми нещо си прави едни сметки странни, май иска да пропуснем почивката, но аз не съм много съгласна!
21 Юли 2015, 12:46
Тази година ще пропуснем лятната почивка, но задължително зимата ще отидем някъде, с новородено бебе ще е невъзможно да отидем на море