Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
29 Мар 2016, 10:51
Тая година и ние мислим само за басейн, не смятаме да ходим никъде другаде, а и с малката предпочитам да е в басейн, отколкото в морето да се надиша с мизерна вода. :) Ще заложим на по-скъпо място, за да сме "затраховани" до колкото се може от бацили от басейните.
06 Апр 2016, 15:18
Andrey написа:Тая година и ние мислим само за басейн, не смятаме да ходим никъде другаде, а и с малката предпочитам да е в басейн, отколкото в морето да се надиша с мизерна вода. :) Ще заложим на по-скъпо място, за да сме "затраховани" до колкото се може от бацили от басейните.
Да ти кажа така е най-добре и най-спокойно. А и вземаш ползите от всичкото. Пък и с нашето мизерно море винаги е по-добре на планина. По морето е много гадна храната и в резултат ставаме много зле. На планина няма подобни проблеми.
07 Апр 2016, 11:47
Лятото на планина е супер, по-прохладничко. Който не обича да се пече на плажа като гущер, му идва идеално

.
08 Яну 2017, 16:33
Досега дълго време сме спестявали пари и сме гледали да не харчим много и за какво и ние не знаем. Затова решихме тази година да отделяме повече време за почивки и екскурзии. Ще сложим старта с почивка във Велинград, която открихме в
https://oferti.pochivka.bg/balneo-paketi-q3 . Офертата е сравнително евтина. Когато се постопли ще се насочим към Западна Европа на по-далечни дестинации.
08 Яну 2017, 16:48
Каквибса ви намеренията за Западна Европа? Аз се чудв къде бих отишъл на почивка, ще ми се да разнообразя с нещо готино, ама къде да е, не мога да реша, но тая година и аз съм мислил да си направя такава екскурзия. Иначе мечтата ми е за Южна Корея.
09 Яну 2017, 15:30
Зимата никъде не мърдаме, през другото време все открадваме някой и друг ден, за да се разходим нанякъде. И на мен ми се иска тази година да отидем някъде в чужбина, но все не можем да се организираме и накрая тук си стоим

.