Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
15 Фев 2012, 16:57
С намаляващите доходи все по малко семейства могат да си позволят да отидат на почивка.
Къде ходите на почивка? В България или в чужбина обича да почива българина?
16 Фев 2012, 12:03
ДА! Но по определени места като:
Заслужава си в Триград. Ако се съберете повече от 10 души може да си хванете и "екскурзовод" и да направите едно спускане и пещерите там (не се навиват за по-малки групи).Аз скоро бях в едно село което се води за най-високото на балканите - Манастир (ударението пада в/у първото "а").Намира се на 1650 метра надморска височина в Родопите.Там се разхождах ме до Хайдушките поляни и манастира "Св.Дух".От всичките места из нашата Татковина там най-много ми хареса.Има само един малък недостатък - не видях да има хотел или някаква станция в селото ... И отново ще поемем и тази година, просто е страхотно...
16 Фев 2012, 15:16
Може би на море, Слънчев бряг или нещо подобно, със силен нощен живот море и силно слънце. Тези балкански разходки са за по-улегнали хора, семейни, пенсионирани и т.н. рано ми е още, а и нашата природа не е кой знае колко интересна, вече ми е омръзнала.
03 Яну 2013, 15:55
Човекй трябва да отделя време за почивка независимо къде ще ходи, без почивка не става, трябва да се релаксира от време на време
27 Фев 2013, 00:32
Планираме. Работата край няма, пари винаги не достигат, но без почивка не оставаме. Нямам търпение и все още се двоумя дали да използвам намаленията сега,но отпуските пък са неизвестни, та май ще се наложи да изчакам.
27 Фев 2013, 00:58
ами живот и здраве-ще отидем

В Приморско ми е мн хубаво да си почивам лятото,но още е раничко да го планувам
27 Фев 2013, 10:12
Надявам се на една разходка до Италия, но живот и здраве...Средствата винаги може да се оползотворят в нещо по - практично, но ако ние не си създаваме удоволствия, то кой тогава ще помисли за нас?
28 Фев 2013, 21:55
Надявам се. Добре е да се планира по навреме, но някак нещата винаги се случват в последната минута. Това пък си има и хубавите страни, по-интересно е
28 Фев 2013, 23:36
Ах, да знаете само как ми се ходи, но май няма финансии...едвам връзваме гащите както има един лаф. Искам и на море и на планина, но няяяяяяяямаааааа

)))) В момента точно много ми се ходи на зимен курорт да карам ски
06 Мар 2013, 22:46
За жалост не, нямам средства... Толкова много ми се иска, но...