Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Кои са най-дразнещите жени?

01 Май 2018, 04:29

На първо място в моята класация за дразнещи жени са мъжкараните и селянките! :grin:
Не може жена да се носи като мъж и да говори на брат и да псува и да се прави на батка..
Второ място давам на селянките ( плюене, викане на обществени места, псуване и т.н ) .. Адски грозно ми е да видя жена да плюе, псува и да и липсва женското поведение.. :bouncymulticolor:

10 Май 2018, 17:11

Най-мноо ме дразнят мацета които се правят на недостъпни и се правят на дръж ми в шапката :banghead:

04 Юни 2018, 18:56

Мирослав Комшийски написа:Най-мноо ме дразнят мацета които се правят на недостъпни и се правят на дръж ми в шапката :banghead:

Особено, ако всичко е само игра и всъщност са готови са и легнат с първия срещнат, но само на приказки го докарват на недостъпност...

05 Юни 2018, 16:28

p.petrov написа:На първо място в моята класация за дразнещи жени са мъжкараните и селянките! :grin:
Не може жена да се носи като мъж и да говори на брат и да псува и да се прави на батка..
Второ място давам на селянките ( плюене, викане на обществени места, псуване и т.н ) .. Адски грозно ми е да видя жена да плюе, псува и да и липсва женското поведение.. :bouncymulticolor:

Значи това поведение те дразни само в жените? Ако си мъж и се държиш по този начин, това е напълно нормално и естествено поведение, така ли?

Ако си невъзпитан простак, си такъв независимо от пола!

05 Юни 2018, 18:23

То хората все сме хора, което те дразни в жената то дразни и в мъжа..
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6