17 Апр 2018, 15:09
Ами да ви каза аз предпочитам и двете, знам какво е да нямаш, приятелите ти да пътуват по чужбина, а ти да се чудиш как да изкараш месеца. Обаче не съм си намерила такъв мъж, пък като ги гледам около мен са заобиколени от такива преживявания, благодарение на съпрузите.
Ако днес трябваше да гледам за мъж, щях да се оглеждам по-внимателно.
18 Апр 2018, 17:21
Така поставен въпросът означава ли, че мъжът с дебел портфейл ще има кофти душа или характер?
20 Апр 2018, 13:32
Не е задължително, но в родината ни, за да натрупаш дебел портфейл трябва да си доста безскрупулен. Човек, който се е сблъскал с бизнес климата в България и е успял, много рядко може да има чиста съвест и добра душа. Това не обхваща всички успели хора, но да кажем, че повечето…
20 Апр 2018, 16:51
Ааа не, тук не става въпрос за България, а по принцип. Аз познавам мъже с дебели портфейли, които не са българи и са добре възпитани, така казано добри. Е, разбира се говорим за единици.
Имах предвид, че ако един мъж е богат, означала ли, че ще е задължително гадняр. Определение към мъжа има само във втората част на въпроса. Защото, ако няма такова, си заплювам първия

иначе ще си помисля
23 Апр 2018, 12:39
Аз пък познавам доста успели мъже, които не са гадняри, е не ги знам как са в личните им отношения, но по държание, много са морални, имат добри семейства, жените им са щастливи, спокойни и т.н. все неща, които издават, че всички в семейството са окей.
един вид такива побойници и батки са някои мутри, които си мислят, че все още живеят в 90-те години.
23 Апр 2018, 16:33
Начи, като се почне....
А знаете ли колко е гадно, когато се чувстваш ужасно, че печелиш по-малко от него и те е срамд а си кажеш, щото е свестен!?
А???!
23 Апр 2018, 16:34
sad написа:Начи, като се почне....
А знаете ли колко е гадно, когато се чувстваш ужасно, че печелиш по-малко от него и те е срамд а си кажеш, щото е свестен!?
А???!
Нормално е в наши дни жените да печелят по-малко от мъжете и никой не го прави на въпрос, най-често проблемите ни са в нашите собствени глави. Когато си с някой семейство, какво значение има кой носи по-големия дял, след като даваш всичко от себе си?!
23 Апр 2018, 16:36
rabotnata pchela написа:sad написа:Начи, като се почне....
А???!
Нормално е в наши дни жените да печелят по-малко от мъжете и никой не го прави на въпрос, най-често проблемите ни са в нашите собствени глави. Когато си с някой семейство, какво значение има кой носи по-големия дял, след като даваш всичко от себе си?!

За мен е страшно важно, че не допринасям по равно в този смисъл. Това значи, че той не трябва по равно да се занимава с други важни за дома дейности.... а това вече ме скофтва тотал
23 Апр 2018, 16:54
Frac написа:Ааа не, тук не става въпрос за България, а по принцип. Аз познавам мъже с дебели портфейли, които не са българи и са добре възпитани, така казано добри. Е, разбира се говорим за единици.
Имах предвид, че ако един мъж е богат, означала ли, че ще е задължително гадняр. Определение към мъжа има само във втората част на въпроса. Защото, ако няма такова, си заплювам първия

иначе ще си помисля

Е много ясно, че има изключения, както във всяко едно нещо.
13 Юни 2018, 12:58
Парите дават спокойствие и сигурност, но пък добрата душа цена няма. :)