Предварително благодаря за всеки един съвет

teddy написа:В момента използвам маска за коса против косопад с арган - има страхотен ефект и я препоръчвам на всички с този проблем.
elena написа:Здравей, Мони, не мисля че е удачно да ограничаваш грижата за косата си само и единствено в използването на шампоан и балсамИма толкова много продукти на пазара... Всъщност каква е косата ти? То като се замисля повечето марки си имат продукти за всички типове коси - суха, мазна, нормална, с пърхут, къдрава и какви ли още не. Разнообразието е огромно, но е хубаво да използваш поне и маска за коса, от време на време да слагаш някоя подхранваща ампула в корените, има и заглаждащи серуми, чрез които косата изглежда по-жизнена и лъскава. Аз лично ти препоръчвам продуктите на марката ORZENE - страхотни са и наистина имат видим ефект. Моят шампоан е ОРЗЕН БИРА ШАМПОАН ЗА НОРМАЛНА КОСА 250 мл. Много съм доволна, но пак ти казвам, че зависи от косата. Този специално е за нормална коса. Използвам и подхранващата маска на същата марка.
monito написа:Оххх, моята коса е много къдрава и суха... Много ми е трудно да я поддържам и направо съм вдигнала ръце от неяЕдинствено след процедура при фризьорката ми е ок, но не мога да отделям всяка седмица по 20-30 лв само за косата си.
monito написа:Момичета, моля ви помагайте! Вече не знам какъв шампоан да използвам - купувала съм и скъпи, и по-евтини, но нито един не ми пасва на косатаИли ще ми излезе пърхут или пък ще започне по-бързо да ми се омазнява... Изморих се вече да експериментирам и все да не уцелвам кой е най-подходящият продукт! По принцип какви продукти за коса използвате? Аз използвам само шампоан и балсам за коса, дали това не е причината?
Предварително благодаря за всеки един съвет
Finger написа:Доволна съм също така от Herbal Essences косата ми става лъскава и мека от тях, а и мирише приятно дълго време. Сега ползвам ORZENE също съм много доволна. Като цяло косата ми е много здрава,не цъфти, но понякога губи блясъка си.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта