Изящен тен, без излагане на вредни UV лъчи

За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.

Изящен тен, без излагане на вредни UV лъчи

Мнениеот micky » 19 Мар 2012, 10:51

Здравейте!
Предстои ми дипломиране тази година, през май и както се досещате ще има и бална вечер с изящни роклии, високи токове и нагримосани мадами 8-) . Аз нали съм си предвидлива започвам да се подготвям от сега :) . Роклята вече съм си я избрала, не си падам много по грим, затова ще е някакъв лек. НО за сметка на това съм решила тенът да ми е перфектен ;) . На солариум съм ходила веднъж и се бях изпъпчила цялата, затова не благодаря; да се препичам на слънце няма как да стане по това време, остават автобронзантите. Които са по-добър вариант от солариумът, но нямам никакви наблюдения кои са качествени. Вземала съм си преди години, но той беше някакъв за 7лв. и се досещате , че не ми свърши кой знае каква работа- не се разпределяше рабномерно по кожата ми и на места беше по-тъмен и оставяше следи по-дрехите ми, а немога да го допусна в този случай. разгледах по магазините и се спрях на марката URIAGE, посъветваха ме че била много качествена и специално от гелът- автобронзант, доста клиенти били доволни. Цената не е 7лв. :D , но все пак си заслужава каузата. Ще помоля и за вашето мнение, защото няма да ми е никак излишно, ако имате и други предложения, също ще се радвам да ги споделите с мен.
Благодаря ви предварително!
micky

Re: Изящен тен, без излагане на вредни UV лъчи

Мнениеот eli » 22 Мар 2012, 14:27

Повечето от автобронзантите оставят следи по дрехите. Аз съм доволна от спрея на Биодерма. Използвах го лятото, но и се попрепичах от време на време по басейните и тенът ми беше страхотен :). Но не ми е оставял следи по дрехите, мисля че като го оставяш да попие добре, няма да имаш проблеми.
Аватар
eli

Мнениеот borislav.bo » 22 Мар 2012, 16:44

Аз също съм ползвал такива лосиони, нищо че съм мъж и аз искам да изглеждам добре. Но лосионите не са много подходящи за мъжете, понеже са доста окосмени и при нанасянето от космите не винаги се разнася добре лосионът и около космите си личи. Но този, който съм ползвал си беше един кафяв на цвят, незнам останалите дали са такива?
borislav.bo

Мнениеот Finger » 23 Мар 2012, 16:00

micky написа:Здравейте!
Предстои ми дипломиране тази година, през май и както се досещате ще има и бална вечер с изящни роклии, високи токове и нагримосани мадами 8-) . Аз нали съм си предвидлива започвам да се подготвям от сега :) . Роклята вече съм си я избрала, не си падам много по грим, затова ще е някакъв лек. НО за сметка на това съм решила тенът да ми е перфектен ;) . На солариум съм ходила веднъж и се бях изпъпчила цялата, затова не благодаря; да се препичам на слънце няма как да стане по това време, остават автобронзантите. Които са по-добър вариант от солариумът, но нямам никакви наблюдения кои са качествени. Вземала съм си преди години, но той беше някакъв за 7лв. и се досещате , че не ми свърши кой знае каква работа- не се разпределяше рабномерно по кожата ми и на места беше по-тъмен и оставяше следи по-дрехите ми, а немога да го допусна в този случай. разгледах по магазините и се спрях на марката URIAGE, посъветваха ме че била много качествена и специално от гелът- автобронзант, доста клиенти били доволни. Цената не е 7лв. :D , но все пак си заслужава каузата. Ще помоля и за вашето мнение, защото няма да ми е никак излишно, ако имате и други предложения, също ще се радвам да ги споделите с мен.
Благодаря ви предварително!

Аз съм предубедена към автобронзантите, дали струва 7 или 70 лева, все една и съща работа вършат.Или пробвай със солариум или си ходи беличка. То пък не е задължително да си с бронзов тен!
Finger

Мнениеот eli » 26 Мар 2012, 14:39

Е, всичко зависи от облеклото. Но тъй като се знае че всеки младеж започва солариума още от април месец и в началото на лятото вече са не с лек тен, ами направо със голям загар. Най добре си се погрижи и за своя, да не излезнеш като бяло петънце по снимките :D
Аватар
eli

Мнениеот eleonora » 30 Мар 2012, 16:23

Автобронзанта е добра идея, но е препоръчително поне веднъж да се намажеш преди събитието, за да видиш как ще стои цвета на кожата ти и дали изобщо ще се харесаш.
Солариума също е решение на въпроса, но гледай да не прекаляваш с процедурите, защото някои момичета в стремежа си да изглеждат със загар направо се обезобразяват. Продават и ускорител за тен, който се нанася преди излагане на слънце или преди солариум за по-бързо потъмняване на кожата.
eleonora

Мнениеот sanya » 08 Апр 2012, 11:29

На няколко места вече виждам, че и Каротен предлагат продукти за бърз тен - масло, мляко, спрей. Някой използвал ли е такива и има ли отзиви, защото сериозно се замислям да започна първо с подобен продукт преди да отида на море или планина и да се изложа на слънце?
sanya

Мнениеот eli » 17 Апр 2012, 11:18

На Каротен са едни от най-добрите. И слънцезащитните също :)
Аватар
eli

Мнениеот teddy » 19 Апр 2012, 14:41

Аз си го имам по рождение, така че при мен този проблем не стои :mrgreen:
А що се отнася до автобронзантите, не мисля че има такъв, който да не оставя следи, а и не ми изглежда естествено. Никак не ми харесва, като видя млади момичета посред зима с черни, ама черни лица - смешно е... Хубаво, решили сте да придобиете изкуствен тен, но не прекалявайте в това си желание, защото не стои красиво.
teddy

Мнениеот klara » 04 Май 2016, 11:02

Като си слагам автобронзант първо ексфолирам тялото си и после гледам добре да е подсушено, защото това прави петната :wink: . Нанасям го с кръгообразни движения и чакам да съхне не по-малко от 30 минути. На опаковката пише, че съхне за 10-20 мин., но не е съвсем така :grin: .
klara

Назад към Козметика