Предстои ми дипломиране тази година, през май и както се досещате ще има и бална вечер с изящни роклии, високи токове и нагримосани мадами

Благодаря ви предварително!
micky написа:Здравейте!
Предстои ми дипломиране тази година, през май и както се досещате ще има и бална вечер с изящни роклии, високи токове и нагримосани мадами. Аз нали съм си предвидлива започвам да се подготвям от сега
. Роклята вече съм си я избрала, не си падам много по грим, затова ще е някакъв лек. НО за сметка на това съм решила тенът да ми е перфектен
. На солариум съм ходила веднъж и се бях изпъпчила цялата, затова не благодаря; да се препичам на слънце няма как да стане по това време, остават автобронзантите. Които са по-добър вариант от солариумът, но нямам никакви наблюдения кои са качествени. Вземала съм си преди години, но той беше някакъв за 7лв. и се досещате , че не ми свърши кой знае каква работа- не се разпределяше рабномерно по кожата ми и на места беше по-тъмен и оставяше следи по-дрехите ми, а немога да го допусна в този случай. разгледах по магазините и се спрях на марката URIAGE, посъветваха ме че била много качествена и специално от гелът- автобронзант, доста клиенти били доволни. Цената не е 7лв.
, но все пак си заслужава каузата. Ще помоля и за вашето мнение, защото няма да ми е никак излишно, ако имате и други предложения, също ще се радвам да ги споделите с мен.
Благодаря ви предварително!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта