Сезонен косопад.

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Сезонен косопад.

Мнениеот МДС » 22 Ное 2012, 15:57

Себорал форте плюс гел си го купих от аптека, макар че обиколих две три преди да го открия.Дистрибуторите му не са си свършили много добре работата.Цената на Себорал гела е като на Себорал лосиона.
МДС

Мнениеот Ваня_13 » 26 Ное 2012, 13:11

МДС написа:Себорал форте плюс гел си го купих от аптека, макар че обиколих две три преди да го открия.Дистрибуторите му не са си свършили много добре работата.Цената на Себорал гела е като на Себорал лосиона.

В интерес на истината аз също не го бях виждала по аптеките докато не почетох тук във форума, само не разбрах какво странно има в това, че цената на гела е колкото лосиона?
Ваня_13

Мнениеот beautymaniac » 26 Ное 2012, 16:56

А може ли да дадете повече информация за този продукт - какво производство е, как точно влияе върху косата? Четох че освен за косопад, го препоръчват и против пърхот.
beautymaniac

Мнениеот МДС » 27 Ное 2012, 16:37

Себорал форте плюс гел е българско производство на една фирма ако не се лъжа ХИМАТЕХ.Те имат серия продукти Себорал-лосион,шампоан .....Себоралът под формата на гел скоро го открих по аптеките.Лично за мен по-лесно го нанасям върху косата си, след ползването му по-малко се омазнява и по-рядко я мия.Косата ми живна и спря да капе.От приятелка знам ,че е много ефективен и при пърхут.За мен най- важното е че е на билкова основа.
МДС

Мнениеот bmomkova » 06 Дек 2012, 14:49

Бих препоръчала професионалната козметика за коса, като аз лично съм доволна от Schwarzkopf,L'oreal и Rene Furterer. Особено от последното - шампоан за изтъняваща коса и честа употреба.
bmomkova

Мнениеот beautymaniac » 07 Дек 2012, 16:45

Подкрепям и аз последното мнение. Опитвала съм професионалните продукти и на трите посочени марки, като от последната съм пробвала ампулите против косопад, както писах и в друга тема. Доволна съм ефекта, но след месец и половина два поне при мен косопадът се възобнови. Затова се оглеждам за нещо ново :) Сега залагам и на естествени масла - арганово, бадемово и като че ли косата ми живна малко, но не смея да се зарадвам.
beautymaniac

Мнениеот zagrijena » 06 Апр 2016, 15:15

При мен лично забелязвам по-засилен косопад само през пролетта и есента. Правя си една маска от кисело мляко и зехтин за подсилване. Сезонният косопад е нещо нормално и бързо отминава.
zagrijena

Предишна

Назад към Козметика и грим