Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
07 Юни 2016, 11:29
че какъв по-голям проблем може да стане? тези процедури не засягат фунционалността. или ти имаш конкретни впечатления от някой, който си е правил нещо?
07 Юни 2016, 12:21
Не, функционалността не се засяга. Предишният ми приятел не знам защо си беше навил на пръста, че има нужда от удебеляване и реши да се подложи на операция. Тогава живееше в чужбина и беше намерил някакъв лекар за по-малка сума. Накрая резултатът беше едно неравномерно удебеляване, доста несполучливо. Не знам какво използват.
08 Юни 2016, 09:51
Ужас! После оправи ли се? С кой акъл отива при някакъв случаен, сигурно е попаднал на неопитен или самозван в естетиката човек. То вярно се води лека процедура, но все пак си трябват умение на доктора, точно в тази практика, да е специализирал точно естетични неща..
08 Юни 2016, 12:08
Вярно, че по интернет можеш да проучиш даден лекар или клиника, да прочетеш мнения, но пак трябва да се внимава.
09 Юни 2016, 10:48
да, по интернет и от отзиви от познати, които са доволни и могат да разкажат. човек може да търси информация, за да се ориентира. но отиде ли на една консултация, вече наистина добива усещането за професионализма на лекарите и клиниката, която е избрал.
27 Юни 2016, 10:01
На мен докторската намеса ми се вижда доста по-щадяща (и психически и физически) от онези уреди, дето прихващат, дърпат и разпъват по цял ден, в продължение на кой знае колко месеци... Изглежда по-скоро като мъчение

.
27 Юни 2016, 11:09
nefertiti написа:На мен докторската намеса ми се вижда доста по-щадяща (и психически и физически) от онези уреди, дето прихващат, дърпат и разпъват по цял ден, в продължение на кой знае колко месеци... Изглежда по-скоро като мъчение

.
Как няма да е мъчение?! Хората сме способни на невъобразими неща, само и само да постигнем това, което желаем.
27 Юни 2016, 13:00
nefertiti написа:На мен докторската намеса ми се вижда доста по-щадяща (и психически и физически) от онези уреди, дето прихващат, дърпат и разпъват по цял ден, в продължение на кой знае колко месеци... Изглежда по-скоро като мъчение

.
Не ми се вярва, че съществуват и се практикуват подобни методи в наши дни. :)
28 Юни 2016, 09:37
Pipilota, има

май екстендери се казват и вярно приличат на уред от инквизицията. а има и някакви с тежести.
28 Юни 2016, 09:46
Надявам се, че не ги носят постоянно тези уреди мъжете! Даже не искам да си го представям! Капсулите са къде къде по-добър метод

.