Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
01 Юли 2016, 09:40
Ако беше цвете, да го подхранваш с капсули. Но уви - иска си чичо доктор да се намеси :))
04 Юли 2016, 10:34
dessiblond написа:Надявам се, че не ги носят постоянно тези уреди мъжете! Даже не искам да си го представям! Капсулите са къде къде по-добър метод

.
не знам някой да е постигнал успех и с капсули. а вариант със стратегически разположен чифт вълнени чорапи на топче, хич не е подходящ за през лятото
04 Юли 2016, 11:21
m0n4eto написа:dessiblond написа:Надявам се, че не ги носят постоянно тези уреди мъжете! Даже не искам да си го представям! Капсулите са къде къде по-добър метод

.
не знам някой да е постигнал успех и с капсули. а вариант със стратегически разположен чифт вълнени чорапи на топче, хич не е подходящ за през лятото

Не мога да си представя, че още някой може да използва този начин, за да изглежда по-надарен

.
04 Юли 2016, 15:31
m0n4eto написа:dessiblond написа:Надявам се, че не ги носят постоянно тези уреди мъжете! Даже не искам да си го представям! Капсулите са къде къде по-добър метод

.

Ахахахх вярно ли?! Е то така или иначе това е само за заблуда навън! :)
07 Юли 2016, 14:11
Определено този проблем се решава само оперативно. Но имам въпрос - това към естетичните манипулации ли се води? Според мен се решава екзистеницален мъжки проблем
07 Юли 2016, 14:40
Сигурно се води естетическа интервенция, защото не се прави заради отстраняване на някакъв физиолигичен проблем. Всичко си функционира както трябва, само господата не са доволни от размера и начина, по който изглежда.
12 Юли 2016, 11:15
И според мен е естетическа, защото човек би си я направил за да добие размер и форма, която отговаря на идеята му за нормално. Определено е деликатен момент. Едва ли някой признава, че има такъв проблем, но ако го има, веднага се отразява на увереността не само в интимен план, но и въобще в поведението.
19 Юли 2016, 11:12
Нормално. То това даже не е някакъв въпрос само на мъжка суета, а направо символика. В колко много култури през вековете съществува фалически култ...
25 Юли 2016, 10:39
Gold написа:Нормално. То това даже не е някакъв въпрос само на мъжка суета, а направо символика. В колко много култури през вековете съществува фалически култ...

То и за днешно време си важи с пълна сила този култ :)). Особено в нашия регион, демонстрирането на мъжествена достолепност си е залегнало като необходимост.
25 Юли 2016, 12:33
Защо само в нашия район

? Май си е повсеместно, мъжете все гледат да се доказват.