Здравейте

Болници, лекарски кабинети, аптеки, събития, безплатни прегледи, социални казуси и здравни кампании - полезна информация и мнения на пациенти!

Здравейте

Мнениеот HELEN » 12 Май 2012, 07:07

Синът ми е на 30 години и е с диагноза - трета степен и хроничен бронхит - ХООБ. Има деформация на върхоовете на белия дроб. Моля да си насочите към специалист.
HELEN

Re: Здравейте

Мнениеот Снежана » 12 Май 2012, 10:33

Здравейте, преди да се опитам да ви помогна трябва да ми кажете от кой град сте за да ви насоча към специалист от съответния град. Но първо мога да ви посъветвам да се обърнете към някой от онлайн консултантите на Форум Фрамар, смятам, че там също ще намерите добър съвет и консултация.
Снежана

Re: Здравейте

Мнениеот boncho green » 07 Юни 2012, 15:42

Изобщо досега посещава ли ли сте специалист? Или не сте доволни от този, който е поставил диагнозата? Мога да ви кажа само да не избързвате с използването на силните лекарства с инхалатори. Имал съм си проблеми от това естество и знам, че колкото помагат на белите дробове, толкова вредят на сърцето. Бъдете внимателни и се насочете, ако трябва не към един, а към няколко специалиста, ако лекарствата, които ви изписват ви се струват съмнителни или твърде скъпи.
boncho green

Назад към Здравни адреси