Правила на форума
Добави отговор

Къде може да срещнем идеалния мъж?

16 Май 2012, 12:34

Мили дами, убедена съм, че всяка от вас си е задавала или все още си задава въпроса - къде да намеря идеалния?
Аз се поразрових малко в интернет и намерих няколко места, където този така търсен субект може да бъде забелязан.
:D :D :D

1. Интернет

Изображение

Във виртуалното пространство можеш да срещнеш хиляди хора. Този тип общуване позволява да опознаеш даден човек изключително добре - можеш да му задаваш всякакви въпроси, без излишно притеснение; можеш да изучаваш реакциите му и научиш всичко за миналите му връзки.

2. В магазин за био храни

Изображение

Мъжете, които пазаруват от био магазини, държат да консумират качествени храни и се грижат за своето здраве. Toва от своя страна говори, че са отговорни и сериозни. Така че, ако търсите такъв мъже бързо посетете първия Био магазин и поразгледайте добре клиентите :lol: :lol: :lol:

3. В книжарницата или библиотеката

Изображение

За голяма наша радост все още има и такива мъже, които предпочитат книгите и задоволяват глада си за знания и литература в библиотеките. Мъжете които посещават книжарници и библиотеки все още търсят и ценят написаното слово. A това от своя страна говори за скрита романтика. Коя жена не си мечтая за романтичен мъж? :oops: :oops:

4. На работното място

Изображение

На работното място прекарваме минимум 8 часа, минимум 5 дни в седмицата, което си е много време за един човешки живот. За толкова време с даден човек неизменно ще го опознаете доста добре.

Хайде дами, сега сте вие на ход. Споделяйте мнения, опит...Нека да го намерим този толкова идеален мъж? 8-) :D

Re: Къде може да срещнем идеалния мъж?

16 Май 2012, 12:40

Хм, забавна темичка.... :D
Къде може да срещнем идеалния? Ами навсякъде, но мисля, че колкото по-нестандартно е мястото, толкова по-вълнуващо ще бъде усещането.
Една приятелка се запозна с бъдещия си съпруг на опашка пред лекарския кабинет. Той я е прередил и така започнало всичко. Общо взето не е нищо особено, но те кара да се замислиш ... особено ако не си срещнала идеалния... :lol: 8-)

16 Май 2012, 12:44

Местата, които сте посочили са доста странни. Сигурно ще е много романтично да срещнеш мъжа на живота си в магазина или в библиотеката. Но дали наистина е възможно??? Аз моя го срещнах на парти - съвсем стандартно .... :P :P :P

16 Май 2012, 12:53

Е, нема такова животно :lol: Имам предвид по принцип за човека, а не специално за мъжкия пол. Всеки си има трески за дялане, няма идеален свят - той е само в главите ни.
Аз моя мъж си го обичам такъв, какъвто е :D Естествено, че има недостатъци, но не са непреодолими и не са в превес спрямо положителните му страни. Всеки мъж или жена, търсещи идеалния партньор губят голяма част от времето си, докато накрая не осъзнаят, че такъв не съществува :roll:

16 Май 2012, 15:34

Идеалния можем да го срещнем и на автобусната спирка, стига да го почувстваме,че той е the one. Няма формула, място, начин или наръчник къде и как да срещнем идеалния. Света е пълен с жени и мъже, които се търсят, но : " Боклукът за едни, може да бъде съкровище за други!"

16 Май 2012, 16:04

Много ми харесва темата. Искам да ви разкажа къде аз срещнах моя идеален мъж :lol:
Нашето запознанство се случи посредством грешен СМС. Просто обърках номерата и така се започна един интересен смс чат, който продължи около месец и после се срещнахме. Наистина е малко като на филм, но такива неща се случват. Трябва да вярвате, че е възможно да срещнете половинката си във всеки един момент, по всяко...на всяко място... 8-)

16 Май 2012, 16:08

Мен може да ме срещнете на бензиностанция, зареждам сутрин в 8 най-често на OMV, после съм в офиса до към 5, преди това обядвам в едно близко ресторантче, вечер съм един и същи клуб. Така че не гадайте, потърсете ме, хахаха :D

16 Май 2012, 16:11

Konstantin написа:Мен може да ме срещнете на бензиностанция, зареждам сутрин в 8 най-често на OMV, после съм в офиса до към 5, преди това обядвам в едно близко ресторантче, вечер съм един и същи клуб. Така че не гадайте, потърсете ме, хахаха :D

Изпрати ни снимка, за да можем да те познаем, моля! :oops: :P :P :P

16 Май 2012, 16:14

хахаха, не си раздавам снимките ей така, ще нося вестник :D .
Голяма глупост е това с библиотеките, там мъже изобщо ходят ли

16 Май 2012, 16:17

Konstantin написа:хахаха, не си раздавам снимките ей така, ще нося вестник :D .
Голяма глупост е това с библиотеките, там мъже изобщо ходят ли

Добре ще те потърся, в една от споделените часови зони. Относно библиотеките мисля, че ще е добре сам да провериш дали мъжете ходят там. Това е едно изключително позитивно и романтично място - много подходящо за започване на нова връзка. :roll: Опитай, може да ти хареса ;)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3