Витамини и минерали, диетични и други храни - всичко, което допринася за добрия външен вид и перфектно здраве.
30 Май 2012, 21:23
От години ползвам Цитросепт и съм възхитена от неговите качества - противогъбични, подсилва имунитета, прави чудеса. За пореден път си потърсих Цитросепт в аптеката до нас и....от аптекарката научих, че вече няма да има Цитросепт, а ще има само Цитрогард.
Добре, но в същото време на много места виждам Цитросепт и никъде нищо не пише за негова подмяна с Цитрогард. И двете по описание са едно и също, кутийките си приличат, някой може ли да ми каже, какво въобще става???
Прекрасен продукт е, не искам да го губя, може ли да ми кажете какво става?
30 Май 2012, 23:00
bditranslations написа:От години ползвам Цитросепт и съм възхитена от неговите качества - противогъбични, подсилва имунитета, прави чудеса. За пореден път си потърсих Цитросепт в аптеката до нас и....от аптекарката научих, че вече няма да има Цитросепт, а ще има само Цитрогард.
Добре, но в същото време на много места виждам Цитросепт и никъде нищо не пише за негова подмяна с Цитрогард. И двете по описание са едно и също, кутийките си приличат, някой може ли да ми каже, какво въобще става???
Прекрасен продукт е, не искам да го губя, може ли да ми кажете какво става?
Е не мога да разбера като е едно и също какво се чудиш,пък и като си го видяла в други аптеки що не си купиш а задаваш риторични въпроси.Ако отидеш в аптеката и си поискаш аналгин и ти предложат проалгин защото в момента няма аналгин какво ще правиш? Постоянно се появяват в аптечната мрежа идентични лекарства на различни фирми,пример ти давам Амброксол сироп вече се казва Амбиксол,и много други такива примери.Не мисля че е станало кой знае какво просто още една добавка на пазара.
30 Май 2012, 23:19
Bolka написа:Не мисля че е станало кой знае какво просто още една добавка на пазара.
Права си, Болка. Но ако има някой да ми разясни и разликите или...наистина няма никакви разлики?
12 Юни 2012, 17:40
bditranslations написа:Bolka написа:Не мисля че е станало кой знае какво просто още една добавка на пазара.
Права си, Болка. Но ако има някой да ми разясни и разликите или...наистина няма никакви разлики?
Здравейте. Имам възможност да внеса малко яснота по отношение на тези два продукта.
Цитросепт, който познавамe е подобрен (само от био грейпфрути) и е в нова опаковка - казва се Цитросепт Органик. Цитрогард е друг продукт от друг производител.
Надявам се това да Ви помогне.
14 Юни 2012, 14:53
Аз съм голям фен на Цитросепт, ползвам го от години, майка ми - също, а и много мои познати. Доста бях притеснена, когато преди около седмица в аптеката ми казаха, че вече няма да има от стария Цитросепт, а вече има и други стоки от семена на грейпфрут - и Цитровит и Цитро и Цитрогард, щяло да има и Цитросепт - органик... Вчера се обадих на телефона на Цитросепт-органик и ми казаха, че не се препоръчва за външна употреба - нито за гъбички по ноктите (майка ми го обожава за това му действие), нито за пародонтоза, а само подсилва имунитета.Тъй като ми се възобнови пародонтозата, а Цитросепт много ми помага, започнах да търся информация и в сайта на Цитрогард виждам, че всичката информация е същата, като на стария Цитросепт. Тогава взех телефона на д-р Христов от Цитрогард и той ми обясни как да го използвам, т.е. по същия начин както аз си знаех от преди. Снощи го купих и разбирам, че това е стария Цитросепт. Да, цитрогард има същото действие, вкус и вид на стария Цитросепт! Днес кървенето от венците ми почти спря, а бе няма грешка, стария Цитросепт явно вече има ново име - Цитрогард. 3-4 пъти на ден си правя жабурене с разтвор от 7-8 капки в кафена чашка с вода, а сутрин и вечер си мия зъбите, като на четката, преди пастата слагам по 3-4 капки - ефекта е изумителен за пародонтоза! преди години зъбите ми се бяха разклатили, просто щях да ги изплюя, беше ужасно! Тогава Цитросепта ми помогна за 2-3 седмици и всичко се стабилизира, а на децата го давах когато ехинацията не действаше, тогава включвах "тежката артилерия" - ударни дози Цитросепт и край! Нещо се е променило, но само името, действието си е същото.
14 Юни 2012, 15:29
Препоръчаха ми детското сиропче на Цитросепт и вчера го купих

Ще го давам за подсилване на имунната система и за по-бързо възстановяване след боледуване, защото наскоро изкарахме гнойна ангина. Плюс това опаковките на двете сиропчета, Цитросепт и Цитрогард, не се различават по нищо и дори картинката им е една и съща - с плюшено мече
Ками, благодаря ти за рецептата за кървящи венци

Непременно ще я кажа на баща си, защото той има такъв проблем и много ще се радвам, ако Цитросепта успее да му помогне.
11 Юли 2012, 16:51
Оказа, че нито едно от двете! След разследване на предаването "Открито" по БНТ се оказва, че хранителната добавка Цитросепт произвеждана в България съдържа дезинфектанта бензе-тониум хлорид, който е опасен за здравето.
Компанията Цинтамани Полша, собствени на търговската марка Цитросепт подкрепят действията на властите по повод открития в хранителните добавки Цитрогард ЕООД и Цитросепт ЕООД, токсин.
А какво се случва с тези, които са приемали тази хранителна добавка? Има ли случаи на натравяния? Боже изпаднах в паника!Ако някой следи темата да сподели какво се случва!
03 Яну 2013, 16:34
в крайна сметка цитросепта отровен ли е както бяха казали по тв
05 Мар 2013, 09:42
Това ми звучи малко като в рекламата на Twix , левия ли, десния ли, пък те на края еднакви излизат.Аз мился, че съществена разлика няма.