Бягане, упражнения у дома, поддържане на формата, аеробика, плуване, кардио тренировки, други спортове
10 Дек 2012, 23:36
LaraCroft написа:И двата спорта са групови, което лично на мен ми действа стимулиращо. Известно време съм ходила на Каланетика и бях много доволна от резултатите. Дава ти тонус и енергия, колкото и странно да звучи след час подскачане, клякане, дупене и здраво потене

Само да кажа, че каланетиката не е подскачане. Мисля, че си объркала груповите занимания.
Каланетиката се играе изцяло на земя (т.е. в легнало или седнала положение). Упражненията са статически, има и доста рязтяжки.
14 Ное 2017, 12:39
Здравейте, от няколко месеца тренирам аеробика и много ми харесва. Понеже съм много начинаеща и не съм подготвена, съответно започнаха и проблемите в коленете поради неподходящите обувки, с които тренирам. Имам изключително желание да продължа и да преборя тази лека пречка. Мисля си да инвестирам в подходящи обувки, но ще ми трябва съвет. Попаднах на супер цени в
https://www.sportmoda.bg/damski-maraton ... usion.html маратонките са супер, но ще имам нужда от мнението ви, защото не знам дали ще бъдат подходящи?
14 Ное 2017, 13:05
по-явна реклама не можа ли да направиш?
04 Дек 2017, 12:06
Някой може ли да ми каже каква е разликата между тях?
08 Дек 2017, 13:42
Съвсем различни неща са, как каква е разликата. Най-добре прочети инфо в нета..
22 Дек 2017, 14:46
Добре, благодаря.
28 Дек 2017, 14:11
Няма лошо и да комбинираш двете неща. Хубаво е да се разнообразява, защото една и съща тренировка писва, а и тялото привиква към движенията и са по-малко ефективни.