Продукти за оформяне на строен силует

За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.

Продукти за оформяне на строен силует

Мнениеот oho-boho » 15 Юни 2012, 14:38

Момичета, използвате ли козметични продукти, с които да моделирате своето тяло? Ако използвате, на коя марка и дали имат ефект? Хвърлила съм око на един серум за отслабване, но искам първо да събера мнения - помагайте :)

body.jpeg
body.jpeg (5.22 KiB) Прегледано 1457 пъти
oho-boho
 
Мнения: 46
Регистриран на: 24 Апр 2012, 15:58

Re: Продукти за оформяне на строен силует

Мнениеот zan-zan » 15 Юни 2012, 16:28

Да, използвала съм термо-серума на Евелин и останах много доволна. Разбира се не разчитам на това козметиката изцяло да промени тялото ми, но определено помага. Движението е много важно, а също така и по-здравословното хранене. Сега са пуснали един нов продукт - серум за оформяне на седалището и съм решила да си го купя ;) Ще пиша и отзиви, разбира се, но като цяло съм доволна от продуктите на марката.

Evelin_serum.jpeg
Evelin_serum.jpeg (4.38 KiB) Прегледано 1453 пъти
zan-zan
 
Мнения: 33
Регистриран на: 12 Юни 2012, 13:48

Re: Продукти за оформяне на строен силует

Мнениеот roxy » 19 Юни 2012, 10:56

Мдааа, оформящите продукти за тяло - надявам се, че не разчитате единствено на тях ;) Аз също съм си набелязала един серум на LPG, който се използва за цялото тяло и подобрява състоянието, и еластичността на кожата. По принцип е доста скъпичък, но сега е намален и се двоумя дали да го купя. Ако някой го е използвал, нека да пише има ли резултат.

LPG_serum.jpeg
LPG_serum.jpeg (3.13 KiB) Прегледано 1224 пъти

И както писах по-горе, далеч не разчитам на козметичните продукти да оформят тялото ми така, както аз искам. Необходими са много повече усилия от наша страна, а козметиката играе единствено поддържаща роля :roll:
roxy
 
Мнения: 37
Регистриран на: 04 Юни 2012, 11:19

Re: Продукти за оформяне на строен силует

Мнениеот teddy » 20 Юни 2012, 10:25

roxy написа:Мдааа, оформящите продукти за тяло - надявам се, че не разчитате единствено на тях ;) Аз също съм си набелязала един серум на LPG, който се използва за цялото тяло и подобрява състоянието, и еластичността на кожата. По принцип е доста скъпичък, но сега е намален и се двоумя дали да го купя. Ако някой го е използвал, нека да пише има ли резултат.

LPG_serum.jpeg

И както писах по-горе, далеч не разчитам на козметичните продукти да оформят тялото ми така, както аз искам. Необходими са много повече усилия от наша страна, а козметиката играе единствено поддържаща роля :roll:

Съгласна съм с теб, но пък без тях не може. То ще е грехота да има толкова качествена козметика, с която бихме изглеждали много по-добре, а да не се възползваме :roll: Използвала съм и използвам оформящи козметични продукти за тяло. Най-доволна съм от серумите на Евелин - качествени и на достъпни цени. Плюс това полската козметика е с доказано качество от години. Използвала съм и продукти на Гарние, Нивеа и т.н.
teddy
 
Мнения: 177
Регистриран на: 06 Мар 2012, 13:14

Re: Продукти за оформяне на строен силует

Мнениеот palechka » 27 Юни 2012, 13:11

oho-boho написа:Момичета, използвате ли козметични продукти, с които да моделирате своето тяло? Ако използвате, на коя марка и дали имат ефект? Хвърлила съм око на един серум за отслабване, но искам първо да събера мнения - помагайте :)

Прикачения файл body.jpeg вече е недостъпен

Ами кажи на кой серум си хвърлила око, де :lol:
Използвам антицелулитните продукти на YAMUNA и да, имат ефект. Пролетта си купих антицелулитния гел с люти чушки :mrgreen: Използвам и душ гел на същата марка - лимон, защото също има антицелулитно действие и така съчетавам нещата. Определено кожата ми изглежда много по-добре и грапавините са се поизгладили :) Естествено има още какво да се желае, но нямам време за упражнения и затова е така.

yamuna_gel paprika.jpeg
yamuna_gel paprika.jpeg (947 Байта) Прегледано 936 пъти

yamuna_gel lemon.jpeg
yamuna_gel lemon.jpeg (948 Байта) Прегледано 936 пъти
palechka
 
Мнения: 67
Регистриран на: 09 Мар 2012, 09:31

Re: Продукти за оформяне на строен силует

Мнениеот elena » 28 Юни 2012, 08:57

Миналата зима използвах анти-целулитното масло на Икаров. Купих си го зимата, защото дойде ли лятото вече е малко късно тепърва да започваме с анти-целулитните процедури. Може да си правим поддържащи такива, но не и в последния момент да решим, че ще моделираме тялото си и да очакваме мигновен резултат. Сега също се мажа, но съм я захванала от зимата... Много добре ми се отразява и има загряващ ефект - предпочитам такива продукти, защото като че ли са по-ефективни.

Ikarov_maslo.jpg
Ikarov_maslo.jpg (32.79 KiB) Прегледано 927 пъти
elena
 
Мнения: 76
Регистриран на: 09 Мар 2012, 09:28

Re: Продукти за оформяне на строен силует

Мнениеот aninka » 10 Юли 2012, 09:41

Мисля, че всяка поддържаща себе си жена използва моделиращи козметични продукти - антицелулитни, стягащи, оформящи т.н. Преди време ходих на антицелулитни масажи, но ми идват малко скъпички, та се заех със задачата вкъщи :) След баня редовно мажа проблемните зони със серум, а след това използвам стягащо мляко за тяло. В момента използвам на Асам, с арганово масло и ший. Не знам доколко стяга, но ухае божествено :mrgreen:

Asam_body lotion.jpeg
Asam_body lotion.jpeg (3.84 KiB) Прегледано 896 пъти
aninka
 
Мнения: 100
Регистриран на: 08 Мар 2012, 10:15


Назад към Козметика

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта