teddy написа:Моля всички майчета за съвет! Дъщеричката ми е на 2 годинки и 8 месеца почти, и вече втора седмица отказва да спи през нощтаЗаспива за 2-3 часа, след което се събужда и обявява бойкот на нощния сън. Иска да отива в другата стая, кисела е, плаче, не спира да се върти в леглото и така до сутринта, когато вече трябва да ставаме за ясла. Вече не знам какво да правя и ако някой от вас се е сблъсквал с подобен проблем, моля за съвет как да се справя, защото съм на ръба на силите си
Малката ходи на ясла и през деня е спокойна, спинка си там, играе с децата - няма проблем. Вкъщи проявяваме капризи, опитва се да се налага и да тропа с крак, но всичко е в рамките на нормалното. Знам, че има няколко фази на бебешкия пубертет, но докога продължава това някой може ли да ми каже? Притеснява ме факта, че неспокойният й сън не е от вчера и не може да си почива пълноценно - сигурно й се събират 5 часа сън, което е крайно недостатъчно за толкова малко дете. Какво да правя? Ако се обърна към хомеопат, дали ще ми помогне? Иначе е здравичка, зъбките за тази възраст вече са й поникнали и не знам на какво още може да се дължи нощното й будуване.
Назад към Възпитание, грижа и съвети
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта