11 Дек 2014, 12:33
Andrey написа:Онзи ден ходих на една среща хора. Излизаме, някаква готина мацка, говорим си и стана към 9:30 и телефонът ѝ звъни....мъжът ѝ я пита, кога ще се прибира и аз ей така![]()
![]()
Останах без думи, честно ви казвам, пък аз съм млад човек, не търся някоя чужда жена да си взема
12 Дек 2014, 16:30
27 Яну 2015, 18:04
28 Яну 2015, 10:21
Lili_pili написа:Имах една среща с един - най-напред ходихме на кино, после хапнахме, а накрая той ми каза, че е време вече да ходим у тях....Не знам какъв луд мозък беше, че реши, че след всяка среща трябва да се прави яко секс.
28 Яну 2015, 11:51
05 Яну 2016, 10:30
ДжЪз написа:Страхотна тема! ;)
Аз лично съм имала доста забавни срещи на изключително нестандартни места - на покрива на един блок, в бензиностанция, в ресторант (традиционно, разбира се), на стрелбище, в планината, на игрище за баскетбол. Като цяло според мен не е важно мястото, а човека, с когото имаш среща. Лично за мен най-запомнящата се (положително) среща беше на покрива на един блок. Беше много романтично, няма да навлизам в подробности, за да не стана банална, но ще кажа, че няма жена, която да може да устои на подобна романтика. За срещи в негативен аспект, не бих искала да коментирам, но е имало доста. :)
Rali_hr написа:Andrey написа:Онзи ден ходих на една среща хора. Излизаме, някаква готина мацка, говорим си и стана към 9:30 и телефонът ѝ звъни....мъжът ѝ я пита, кога ще се прибира и аз ей така![]()
![]()
Останах без думи, честно ви казвам, пък аз съм млад човек, не търся някоя чужда жена да си взема
Това е много гадно, какво ти каза тя? Или ти направо си тръгна без да чакаш обяснение!
21 Юни 2018, 15:28
21 Юни 2018, 15:36
Dipsy написа:Имам приятелче, който ми разправя за среща, която вървяла толкова добре, докато в един момент мацката не отишла да рови в някой контейнер с идеята,че там можело да си намери нещо интересно :) На мен са ми се случвали всякакви екстремности и шантавеловсти, ама то каквато сам шматка кво друго може да ме сполети :)
12 Дек 2018, 10:39