Медицинска козметика

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Re: Медицинска козметика

Мнениеот qproin » 27 Окт 2011, 15:34

Купувам само от аптеката вече, не излиза толкова скъпо ако си в час и си запозната с промоции и намаления. Ползвам козметиката разумно и пестеливо, и не ми е чак толкова голям разход. Няколко пъти опитах да пестя с пазаруване от супермаркета, и е резултата е следния- няколко месеца мих тоалетната с шампоан. :lol:
qproin

Мнениеот kriskiss2001 » 27 Окт 2011, 15:39

qproin написа:Купувам само от аптеката вече, не излиза толкова скъпо ако си в час и си запозната с промоции и намаления. Ползвам козметиката разумно и пестеливо, и не ми е чак толкова голям разход. Няколко пъти опитах да пестя с пазаруване от супермаркета, и е резултата е следния- няколко месеца мих тоалетната с шампоан. :lol:

Хахаха, разсмя ме, да евтините неща излизат скъпо. В ДМ магазините също има хубави неща, посещавала ли си ги?
kriskiss2001

Мнениеот valiart » 27 Окт 2011, 16:42

И аз често купувам козметика и друго от DM. Хубава верига, предлага голямо разнообразие, а и е приятно да си пазаруваш в магазините им.
Аватар
valiart

Мнениеот kriskiss2001 » 27 Окт 2011, 16:43

valiart написа:И аз често купувам козметика и друго от DM. Хубава верига, предлага голямо разнообразие, а и е приятно да си пазаруваш в магазините им.

Ти затова ли изглеждааш толкова добре и си усмихната ;) Направо си им за реклама
kriskiss2001

Мнениеот valiart » 28 Окт 2011, 01:23

kriskiss2001 написа:
valiart написа:И аз често купувам козметика и друго от DM. Хубава верига, предлага голямо разнообразие, а и е приятно да си пазаруваш в магазините им.

Ти затова ли изглеждааш толкова добре и си усмихната ;) Направо си им за реклама

хе хеее, мерси за комплимента!:) чакам да ми предложат оферта за реклама :mrgreen: шегичка;)
Аватар
valiart

Мнениеот kriskiss2001 » 28 Окт 2011, 09:30

valiart написа:
kriskiss2001 написа:

хе хеее, мерси за комплимента!:) чакам да ми предложат оферта за реклама :mrgreen: шегичка;)

Че защо шегичка, направо си ставаш за реклама. И на обувки на висок ток също. Едно време имаше от онези секси чорапогащници Golden Lady, много ги рекламираха, да не си била от тях
kriskiss2001

Мнениеот qproin » 28 Окт 2011, 13:53

kriskiss2001 написа:
qproin написа:Купувам само от аптеката вече, не излиза толкова скъпо ако си в час и си запозната с промоции и намаления. Ползвам козметиката разумно и пестеливо, и не ми е чак толкова голям разход. Няколко пъти опитах да пестя с пазаруване от супермаркета, и е резултата е следния- няколко месеца мих тоалетната с шампоан. :lol:

Хахаха, разсмя ме, да евтините неща излизат скъпо. В ДМ магазините също има хубави неща, посещавала ли си ги?

ДМ ми харесва като магазин, има какво да се гледа вътре. Добре, че са представени и някои по-комерсиални марки там, защото иначе ще загине ако налага собствените си марки. Купих си от там коректор, основа за грим и фон дьо тен и онемях-ако се бях намазала с вар сигурно щях да изглеждам по-добре. Твърдо си заставам вече зад медицинската козметика и никой не може да ме убеди в качеството на други продукти. Една приятелка си купува козметика от козметика си,става въпрос за марки, които също са скъпи но аз не съм виждала в аптеките. Предполагам, че са добри.
qproin

Мнениеот valiart » 28 Окт 2011, 15:39

А за тези от AVON, какво мислите? Нали при тях ако нещо не ти допадне, можеш да върнеш продукта. Страхотна политика на фирмата е това. Примерно си купуваш фон дьо тен, но цвета него намираш подходящ за кожата си -сменяш го. Крем за лице ако ти направи реакция, също можеш да го върнеш, цвят на червило не ти допада отново връщаш или заменяш. Супер си е така, няма да задръстваш тоалетката си с всевъзможни опаковки, които не употребяваш или да пълниш кошчето.
Аватар
valiart

Мнениеот kriskiss2001 » 28 Окт 2011, 15:46

valiart написа:А за тези от AVON, какво мислите? Нали при тях ако нещо не ти допадне, можеш да върнеш продукта. Страхотна политика на фирмата е това. Примерно си купуваш фон дьо тен, но цвета него намираш подходящ за кожата си -сменяш го. Крем за лице ако ти направи реакция, също можеш да го върнеш, цвят на червило не ти допада отново връщаш или заменяш. Супер си е така, няма да задръстваш тоалетката си с всевъзможни опаковки, които не употребяваш или да пълниш кошчето.

AVON имат и хубави продукти, но специално за медицинската има по-добри, по-горе във форума и долу са цитирани.
kriskiss2001

Мнениеот valiart » 28 Окт 2011, 16:23

На AVON, говоря за високата им серия АNew Clinical, предназначена за специфични нужди на кожата. Това са различни системи и терапии със серуми и филъри. И отварям темата за тях, понеже са вариант, ако случайно продукта не отговаря на вашите очаквания, да получите парите си обратно на 100 %
Аватар
valiart

ПредишнаСледваща

Назад към Козметика и грим