qproin написа:Купувам само от аптеката вече, не излиза толкова скъпо ако си в час и си запозната с промоции и намаления. Ползвам козметиката разумно и пестеливо, и не ми е чак толкова голям разход. Няколко пъти опитах да пестя с пазаруване от супермаркета, и е резултата е следния- няколко месеца мих тоалетната с шампоан.
valiart написа:И аз често купувам козметика и друго от DM. Хубава верига, предлага голямо разнообразие, а и е приятно да си пазаруваш в магазините им.
kriskiss2001 написа:valiart написа:И аз често купувам козметика и друго от DM. Хубава верига, предлага голямо разнообразие, а и е приятно да си пазаруваш в магазините им.
Ти затова ли изглеждааш толкова добре и си усмихнатаНаправо си им за реклама
valiart написа:kriskiss2001 написа:valiart написа:И аз често купувам козметика и друго от DM. Хубава верига, предлага голямо разнообразие, а и е приятно да си пазаруваш в магазините им.
Ти затова ли изглеждааш толкова добре и си усмихнатаНаправо си им за реклама
хе хеее, мерси за комплимента!:) чакам да ми предложат оферта за рекламашегичка;)
kriskiss2001 написа:qproin написа:Купувам само от аптеката вече, не излиза толкова скъпо ако си в час и си запозната с промоции и намаления. Ползвам козметиката разумно и пестеливо, и не ми е чак толкова голям разход. Няколко пъти опитах да пестя с пазаруване от супермаркета, и е резултата е следния- няколко месеца мих тоалетната с шампоан.
Хахаха, разсмя ме, да евтините неща излизат скъпо. В ДМ магазините също има хубави неща, посещавала ли си ги?
valiart написа:А за тези от AVON, какво мислите? Нали при тях ако нещо не ти допадне, можеш да върнеш продукта. Страхотна политика на фирмата е това. Примерно си купуваш фон дьо тен, но цвета него намираш подходящ за кожата си -сменяш го. Крем за лице ако ти направи реакция, също можеш да го върнеш, цвят на червило не ти допада отново връщаш или заменяш. Супер си е така, няма да задръстваш тоалетката си с всевъзможни опаковки, които не употребяваш или да пълниш кошчето.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта