Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Медицинска козметика

28 Окт 2011, 16:28

valiart написа:На AVON, говоря за високата им серия АNew Clinical, предназначена за специфични нужди на кожата. Това са различни системи и терапии със серуми и филъри. И отварям темата за тях, понеже са вариант, ако случайно продукта не отговаря на вашите очаквания, да получите парите си обратно на 100 %

Да, това е добре, Валя. Погледни и този в нета:
NUXE HYDRA CREAM Creme Fraiche хидратиращ за суха кожа NUXE КРЕМ ФРЕШ - ОВЛАЖНЯВАЩ КРЕМ ЗА 24Ч ИЗПЪЛВАНЕ С ЕНЕРГИЯ С РАСТИТЕЛНИ МЛЕКА, РАСТИТЕЛНИ СОКОВЕ И ЕТЕРИЧНИ МАСЛА
Братовчедка ми като се върна от Япония и какви неща донесе, само може да мечтаем за такива. Но пише на японски, тя ми превежда, страхотни кремове

28 Окт 2011, 16:50

Японците не са за подценяване в нито едно отношение. Бих им се доверила безрезервно. Ако трябва и тестове върху мен да правят, пак съм съгласна :D

28 Окт 2011, 16:55

valiart написа:Японците не са за подценяване в нито едно отношение. Бих им се доверила безрезервно. Ако трябва и тестове върху мен да правят, пак съм съгласна :D

Е чак пък тестове, братовчедка ми се провери за радиация в София във ВМА, всичко е точно. Донесе ми оттам сладки от водорасли, хаши, традиционни японски бонбони,които са оризови и около тях водорасло, ужас. Не опитвай това :lol:

28 Окт 2011, 17:17

Защо не?! Готова съм да ги опитам:) Имаш ли още от тези сладки?;)

28 Окт 2011, 17:19

valiart написа:Защо не?! Готова съм да ги опитам:) Имаш ли още от тези сладки?;)

Имам в нас няколко опаковани всеки поотделно, а после в отделен плик. Гадни са и доста твърдички, харесаха ми единствено ягодовите солети. Много ароматни

28 Окт 2011, 17:26

Сещам се за онази твоя история със съученичката ти и сока ;) Та и аз сега да те питам: Ще ми дадеш ли от японските сладки с водорасло? Пък аз ще....

28 Окт 2011, 17:28

valiart написа:Сещам се за онази твоя история със съученичката ти и сока ;) Та и аз сега да те питам: Ще ми дадеш ли от японските сладки с водорасло? Пък аз ще....

Хахахаха, ще ти дам, но се само заради това, а защото си много сладка. МНОГО, нека прочетат всички и да го знаят.
Страхотна си, чувството ти за хумор ми действа като афродизиак

04 Юни 2012, 12:37

Дами, искам да се обърна към вас с молбата да ме посъветвате какъв вид автобронзант да си закупя. Предлагат се различни видове автобронзант на пазара и производителя се ръководи от степента на потребителско търсене. На Loreal добри ли? Чувала съм, че като марки са добри и спомогат за постигане на изкуствен тен, но не всички хора остават доволни. Ще ходя на море след 40 дни и искам да добия малко изкуствен тен-аз съм много бяла и не искам да ми изгори кожата, искам да я предпазя от вредното въздействие на слънцето и разбира се от рак на кожата. А на солариум не обичам да ходя поради същата причина, а и не обичам затворени пространства. Кажете кое е най-полезно за кожата и с какъв SPF фактор да си взема слънцезащитни продукти-млека, олио и т.н. След изгаряне съм ползвала охлаждащ гел за след слънце и в краен случай мажа с кисело мляко. Ползвала съм продукти на Avon.Как ви се струва именно този автобронзант?

Важите съвети ще бъдат изключително полезни за мен.
Прикачени файлове
products_7003022_16731161339.jpg
products_7003022_16731161339.jpg (22.36 KiB) Прегледано 243 пъти

05 Юни 2012, 14:00

Здравей, Анна, има тема специално за слънцезащитните продукти и мисля, че там ще намериш най-много информация, относно въпросите, които те вълнуват :) Щом си с бяла кожа, ще ти препоръчам слънцезащитен продукт с 50+ защитен фактор. Аз използвам минимум 20-ти фактор, а никак не съм бяла. Не ми се рискува обаче с това слънце, защото става все по-вредно напоследък. Не мисля, че автобронзантите са решение, тъй като придават временен тен. По-скоро заложи на високия слънцезащитен фактор.

05 Юни 2012, 17:21

Купувала съм си медицинска козметика, защото направих алергия към един лосион за лице и се сдобих с много неприятни зачервявания по кожата. Не съм си правила експерименти, за да не влоша състоянието на кожата си. Запазих си час за дерматолог и жената след обстоен преглед ми изписа рецепта с лосион за лице, който ми забъркаха в аптеката и едно противоалергично кремче. Точно за 2 седмици лицето ми беше като ново :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4