Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
30 Юни 2016, 13:15
При нас имаше температура, зачервяване на мястото, където бяха я били ваксината и като го докоснех там, изпитваше лека болка и това много го дразнеше. Давах Панадол, слагаш студени компресчета и мина, но много кисел беше.
30 Юни 2016, 13:50
Дъщеря ми имаше винаги тежки реакции, температура, повръщане много често, обриви около мястото на ваксината. :( Доста трудно, но с подходящите наблюдения, всичко мина и за щастие не е имала трайни проблеми.
04 Юли 2016, 13:50
Ваксините с тетанус ми правят реакция и на двамата ми синове. Подуване, температура, болезнено място на ваксината. Правя компреси с реванол първия ден след ваксината. :)
08 Юли 2016, 15:07
Интересно, че обикновено няма реакция, но един път ни се случи да вдигне температура детето. Нормално ли е на някои ваксини да няма реакция, а на други да има?
08 Мар 2017, 14:01
zagrijena написа:Интересно, че обикновено няма реакция, но един път ни се случи да вдигне температура детето. Нормално ли е на някои ваксини да няма реакция, а на други да има?
Нормално е според мен, особено, ако ваксината е с тетанус.
08 Мар 2017, 15:34
Като никой не чете какви са възможните странични реакции след ваксините се чуди, поискайте си листовката един път на това, с което ваксинират децата ви.
29 Авг 2018, 08:40
Така е , никой не дава опаковката, често има случаи, когато се ваксинират децата с ваксина с изтекъл сорк на годност...