21 Май 2015, 14:06
27 Май 2015, 11:41
27 Май 2015, 15:56
28 Май 2015, 09:27
28 Май 2015, 10:52
14 Сеп 2015, 15:26
belleville написа:Ама тази тема е доста подвеждаща, ние може си нахраниме душата и с гледане, с малко, но красиво поднесена храна, например
30 Сеп 2015, 21:52
02 Окт 2015, 11:36
Ваня_13 написа:Yana написа:Сигурна съм , че всички дами във форума изглеждат прекрасно.
Редица са факторите за това , дали генетиката си казва думата , или активната грижа за здравето , спортът или избягването на стресовите ситуации, но вече е доказано ,че ние сме това което ядем.
Как балансирате храната си ?
Наистина ли е вкоренено общото схващане , че естествената храна е по скъпа, или това е само мит на производителите? Все пак природата проезвежда храната ни по естествен и безстресов начин, без много усилия само с помоща на вода и светлина.
Радостта с която слънчогледа следва слънцето е само един пример на това колко единна е природата и колко много любов има да дава.
Какво мислите за бързите закуски ?
На какво учите децата си по отношение на храненето?
Правите ли умесни забележки на приятелите си ?
Споделете за всичко което ви вълнува във връзка с красотата на духа и тялото.
Според мен не бива да заклеймяваме бързите закуски като най-вредното нещо на света, редом с мазната храна, чипса и т.н. Цялата истина е, че организма има нужда от всичко това, но ако го подложим на обездвижване няма да ни се отблагодари подобаващо. Аз лично не се ограничавам в храненето, хапвам си от всичко, позволявам си дюнер, картофки и т.н, но гледам един ден седмично да бъда на разтоварваща диета - салатка, плодове, прибавям към рецептата и много движение и резултата е отлична фигура на зряла жена.