Правила на форума
Добави отговор

ЩАСТИЕТО - ВЕЧНИЯ ВЪПРОС?

07 Апр 2011, 01:46

Общоприето е да се смята, че няма сигурна формула.
Какъв е ключът към щастието според Вас?

Re: ЩАСТИЕТО - ВЕЧНИЯ ВЪПРОС?

07 Апр 2011, 08:49

Ключът към щастието е златен (с много скъпоценни камъни) :roll:
1/3 от него е в ръцете на хората около мен - уважение, любов, усмивки ...
2/3 в мен - да отвръщаме със същото и да ценим малките моменти от живота ;)

07 Апр 2011, 11:15

Ключът към щастието е само един- бъдете щастливи сега, без уговорки ако това, ако онова....... :roll:
Колкото повече щастие изпитва човек сега , толкова повече подобни щастия ще преживява и в бъдеще. Щастие сега, от цялото сърце, без уговорки:))))))))))))

07 Апр 2011, 11:35

Ключът към щастието е в самите нас, колкото и изтъркано да звучи. Когато сме позитивно настроени щастието винаги ще витае край нас.

07 Апр 2011, 14:45

Щастието е настройка на духа!

07 Апр 2011, 22:44

Дааа, напълно съм съгласна, че всички неща, които бихме имали - здраве, близки и доверени приятели, деца, стабилен любовен живот, добро образование, подходяща и удовлетворяваща работа, добри доходи....са все неща, които сами по себе си могат да ни донесат много радост, но...в същото време не са гаранция за щастие. Мисля, че всички познаваме хора, които имат всичко от изброените неща, но не се чувстват щастливи. Със сигурност познаваме и хора, които имат много по-малко от всичко това, но са щастливи. Така, че...според мен преди всичко щастието е свързано с нашата нагласа към живота, със смисъла, който му предаваме и умението да се наслаждаваме на малките неща!
Бъдете щастливи! :)

20 Окт 2011, 06:46

Щастието търся в любовта, другаде...едва ли...

20 Окт 2011, 22:19

Щастието намирам във всяко приятно прекарано време, независимо с кого, къде и как:)

28 Окт 2011, 17:24

valiart написа:Щастието намирам във всяко приятно прекарано време, независимо с кого, къде и как:)

Виждам, ти си една от най-красивите, щастливи и лъчезарни жени. Ама от всякъде ти личи, и си добро момиче, не си злобна. Страхотна си, поздравявам те и ти се радвам от сърце ;)

28 Окт 2011, 19:19

kriskiss2001 написа:
valiart написа:Щастието намирам във всяко приятно прекарано време, независимо с кого, къде и как:)

Виждам, ти си една от най-красивите, щастливи и лъчезарни жени. Ама от всякъде ти личи, и си добро момиче, не си злобна. Страхотна си, поздравявам те и ти се радвам от сърце ;)

Най-сърдечно благодаря за хубавите думи! Радвам се, че съм оставила такова впечатление у теб:) Ти също си много мил и приятен млад мъж;) Айдеее, пак допуснахме фамилиарност във форума :D
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4