Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
06 Дек 2012, 14:09
Развлечения и атракции за почивните дни и свободното време, със семейството и приятелите –зоологически градини, паркове и архитектурни забележителности!
Да придадем интересен облик на свободното си време! Дали сам, със семейството, с децата или с приятели- посещението на паркове, музеи, архитектурни резервати или природни феномени в рамките на града или областта, в която живеем, би предоставила идеална възможност за осмисляне на свободното време в почивните дни.
Не винаги седейки на дивана пред телевизора, получаваме удовлетворение и ако искаме да прекараме свободното си време добре, е необходимо да се замислим и за други алтернативни занимания, които да повдигнат настроението ни и да разнообразят почивката! Разбира се, това трябва да са и удобните възможности за отдих, подобряване на здравето и релаксация. Ситуацията е различна, в зависимост от това дали планираме нещо семейно или дестинации, подходящи по-скоро за нежната половинка. Нещо, обикновено за един, за друг може да се стори различно и забавно.
Има много красиви места, в различни региони в близост до мястото, от където сме. Който просто иска да се наслади на природата, може да направи разходка в близка планинска местност, край река или езеро, да подиша чист в въздух, да почувства тишината.
Нещо за семейството- един ден за цялото семейство! Но дори и за един човек, пак би донесло удоволствие. Помислете за разходка из зоопарка. Да се видят интересни диви животни в околностите на града и да се насладите отново на чист въздух, не само ще е разходка, но и по този начин ще се гарантира едно незабравимо преживяване, с познавателна стойност за малки и големи.
Насладете се на различната обиколка! Всеки, който никога не е виждал вътрешността на крепост или гробница, не трябва да пропуска това удоволствие. За семейства с деца, това посещение може да предложи много! Идеална дестинация е и за туристи и любители на историята.
Активен отдих с партньора, ако все още не сте семейни, е крайъгълният камък на една дълготрайна връзка. За всяко партньорство, е важно, двойката да прекарва качествено време заедно. Така че, приятно пътуване в околностите на града или забавни дейности, биха ви помогнали да се опознаете по-добре.
Изненадайте и нас с интересни впечатления и съвети за прекарване на свободното време, споделете за забележителности и красиви места, близо до вашия роден край.
08 Авг 2014, 13:57
Обичам разходките, но не и градските разходки. Използвахме всеки удобен случай да изчезнем от града и ако ще да отидем до най-близката поляна, но да не е в града! Сега не мога да си позволя този лукс само чакам децата да отраснат и момента, в който ще можем да изчезнем поне за малко от това място!
20 Авг 2014, 10:33
Предпочитам разходка около езеро или язовир извън града, на спокойствие, дори може и сам...
08 Дек 2014, 15:50
Mr.Eko написа:Предпочитам разходка около езеро или язовир извън града, на спокойствие, дори може и сам...
и аз обичам така да си почивам, а топлите месеци има толкова места, на които да се отиде
08 Дек 2014, 15:50
Mr.Eko написа:Предпочитам разходка около езеро или язовир извън града, на спокойствие, дори може и сам...
и аз обичам така да си почивам, а топлите месеци има толкова места, на които да се отиде
03 Мар 2015, 19:17
Лошо има ли да си починеш 2 дена и да си полежиш?

)) Отделно са идеите за почивка някъде другаде или разходка извън града, не ми харесват идеите за уикенд в мола
31 Мар 2015, 16:27
rabotnata pchela написа:Лошо има ли да си починеш 2 дена и да си полежиш?

)) Отделно са идеите за почивка някъде другаде или разходка извън града, не ми харесват идеите за уикенд в мола

Потресаващо е, че на младите това им е представата за почивка, а аз се направях в момента, в който пристъпя прага, предпочитам да съм някъде с приятел, за риба, например!
31 Мар 2015, 16:30
В мола е друга "бира" както се казва.

) Там има много странни личности, на мен винаги ми е било интересно как си вкарват в хубаво слънчево време децата в мола в детския кът и там да стоят 3 часа и накрая хем си дал една чанта пари, хем е било затворено.

)) Сега за уикенда планирам разходка из близкия парк, мисля и пикник да организирам с приятели
03 Апр 2015, 11:51
Всякакви планински разходки са приветствани!
Бягам от моловете, пазарите, пренаселените с хора обществени места. Харесвам киносалоните, които не са комерсиални. Каране на колело до близко до града ми село, пикник на някоя полянка... Нямам търпение да се стопли времето
04 Апр 2015, 10:30
Neven498 написа:Всякакви планински разходки са приветствани!
Бягам от моловете, пазарите, пренаселените с хора обществени места. Харесвам киносалоните, които не са комерсиални. Каране на колело до близко до града ми село, пикник на някоя полянка... Нямам търпение да се стопли времето

Днес времето е идеално за подобен тип почивка. Ние планираме след малко разходка из близкия парк, на който рядко има хора

)