31 Мар 2015, 16:55
nadqta написа:Както за много други неща и тука е необходим баланс, ако се изпусне края на едното, то винаги се прецакват нещата, но не е лошо да мислиш и за себе си, но нещата се променят, когато имаш дете!
29 Юни 2015, 16:13
29 Юни 2015, 16:18
dinkog написа:За мен е глупаво постоянното внимаване да не се развали кефа на някой друг, трябва да бъдат много концентрирани хората в самите себе си и да бъдат щастливи, защото накрая животът си минава в страх дане се разсърди някой..
29 Юни 2015, 17:36
kauda написа:dinkog написа:За мен е глупаво постоянното внимаване да не се развали кефа на някой друг, трябва да бъдат много концентрирани хората в самите себе си и да бъдат щастливи, защото накрая животът си минава в страх дане се разсърди някой..
И тази крайност не е хубава, не знам кой може да е щастлив, ако прави хората около себе си нещастни и им разваля живота в името на собствения си успех и радост. Не знам как на чужд гръб може да се чувстваш много добре.
29 Юни 2015, 18:47
01 Юли 2015, 09:29
01 Юли 2015, 12:00
Pipilota написа:Аз си мисля, че едното няма общо с другото, егоизма има повече лоши страни, отколкото положителни. Друго е вече да не поставяш постоянно другите пред себе си.
21 Юли 2015, 15:53
Fancy написа:kauda написа:dinkog написа:За мен е глупаво постоянното внимаване да не се развали кефа на някой друг, трябва да бъдат много концентрирани хората в самите себе си и да бъдат щастливи, защото накрая животът си минава в страх дане се разсърди някой..
И тази крайност не е хубава, не знам кой може да е щастлив, ако прави хората около себе си нещастни и им разваля живота в името на собствения си успех и радост. Не знам как на чужд гръб може да се чувстваш много добре.
Не става въпрос да правиш на другите гадно, а да запазиш егоизма в себе си, толкова доколкото да се самосъхраниш
23 Юли 2015, 13:23
23 Юли 2015, 15:17
annydance написа:Малките дози според мен се ограничават до самосъхранението, т.е. дотолкова трябва да сме си егоисти, че да не вървим срещу себе си