Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.
09 Яну 2015, 14:47
Много харесвам такива филми, едни от любимите ми са. Измъкват те от реалността и можеш да видиш много красиви гледки, дори и да са измислица.
09 Яну 2015, 14:59
Не съм фен на фентъзито, но обожавам Властелинът на пръстените и Хобит. Направо съм запленена

Много късно реших да гледам Властелина. Първо него гледах. За сефте преди 2 години. Оттогава съм го гледала повече от 10 пъти.
След това прочетох Хобит и след това гледах и филмите. Миналата седмица ходих на последната част... беше върховно и едновременно тъжно изживяване.
Подписът ми е реплика на Ам-Гъл от Хобит/Властелинът.
09 Яну 2015, 15:10
Бърборино, учудващо направо, че чак сега си гледала Властелинът! Спомням си, че като ученичка бях голяма почитателка на Леголас, то май това беше първата такава голяма роля на Орландо Блуум.
09 Яну 2015, 15:32
хахаха На мен ми приличат на няккави бебенца тези и с едни такива чисти чувства на прегръдки, а след последното излъчване по тв установих, че имат косми по краката, което беше супер впечатляващо!
10 Яну 2015, 14:25
Аз не съм чела книгите, сигурно са по-впечатляващи от филма, но и той е жесток.
16 Яну 2015, 10:54
ХУбави са, изкарват ни в една друга реалност, но филми тип Аватар, Стартрек и тем подобни космически ми идват в повече.
07 Мар 2019, 16:28
Мъжът ми много ги харесва, поради същата причина - откъсват го от ежедневието и проблемите. Аз пък не съм им фен - като не мога да си представя това как се случва, да се поставя на мястото на някой от героите, ми е тъпо и леко безсмислено.
08 Мар 2019, 18:08
Аз като всеки средностатистичеснки мъж, много харесвам фантастичните филми и обичам да чета книгио фантастика. тия за космоса са ми най-любими. Като дете умирах за "Седморката на Блейк", а сериите от "Междузвездни войни" са ми сред едни от най-любимите филми.
"Матрицата" малко не ми хареса, но всичко е въпрос на нагласа и гледна точка.