09 Май 2017, 15:49
Няколко месеца за да усетиш наистина истинска и силна любов.. другото е само привличане.
09 Май 2017, 16:36
Чудно ми е как хората се влюбват толкова бързо. При мен е много трудно такова нещо.
10 Май 2017, 10:27
nefertiti написа:Чудно ми е как хората се влюбват толкова бързо. При мен е много трудно такова нещо.

Аз си мисля, че просто думата любов и вклюбване се изполват неправилно,а не че наистина са влюбени :)
12 Май 2017, 15:52
Наистина, са си думички и привличане, когато дойде истинската любов, онази, за която правим много неща, тя мисля идва поне след няколко месеца вече съществуваща връзка, да осъзнаеш, че този човек е много важен за теб.
14 Май 2017, 12:05
Сега, ако тръгна да се влюбвам, може би ще ми отнеме години, за да се доверя на някой.С времето почнах да ставам много по-предпазлива.
15 Май 2017, 10:39
Pipilota написа:Сега, ако тръгна да се влюбвам, може би ще ми отнеме години, за да се доверя на някой.С времето почнах да ставам много по-предпазлива.
И аз също и то не само за любов, а за всякакви взаимоотношения и хора.
15 Май 2017, 14:49
Преди се влюбвах горе долу.. абе различно време.

Може би около месец - два.. сега вече не знам дали изобщо би могло да се случи. Все пак имам си мъж, дете, ако случайно с мъжа се разделя, не знам дали бих била способна да тръгна да се влюбвам...
16 Май 2017, 16:03
Защо не пчела, за любовта няма възраст!
16 Май 2017, 19:42
Даа, за любовта няма време, няма и възраст! може и да се случи, когато най-малко очакваш. Даже, знаеш, колко хора се влюбват, докато са женени, дори..
17 Май 2017, 11:20
Ако човекът е онзи с главните букви, не ни трябва никак много време, за да се влюбим, може и много скоро да се случи магията, колкото и да се обажда разума ни.