не съм съгласна за парите, после ходи разбери какво станало - любов или сделка... и сделка или не хахахах. както вие мъжете често обичате да манипулирате с "винаги има някоя по-хубава", ние жените можем да кажем, че "винаги има някой по-богат" именно за това класифицираме всички тези фактори като несъществени, ние истинските хора. смея да го заявя, защото досегашната ми биография по въпроса е с любовна сюжетна нишка, не повсеместната материална. преди време се запознах с едно момче, в тоалетната на едно заведение

гледах се в огледалото (без муцки, нагласяне на гърди и женски номера) и той просто ми каза: хубава си. не ми каза "леле, колко си хубава" или "много си хубава" или "най-хубавата си", чисто и просто - естествено беше, а и сякаш ми даваше някакъв отговор, който търсих в огледалото, асистираше ми

аз му казах мерси, а той ме погледна в очите, подаде ми ръка и ми се представи. без отмятане на ръкав с ролекс, без представлявания или вземи това уиски и т.н. беше толкова лесно, истинско и съвършено, само както може да бъде нещо много просто. прекарах 3 години от живота си с него, много неща се случиха и разбрахме, че не сме един за друг, надявам се - и двамата. аз поне го разбрах. и това не беше защото съм му помагала с пари, които не ми е връщал, нито защото ме накара да се страхувам. просто защото аз вярвам, че ще е щастлив с друга жена, чисто духовно, никаква връзка с материалното, и му го желая от сърце... но това са други теми. това, което исках да кажа, е че този случай с това момче беше най-съвършената свалка в живота ми. без сметки, планиране, стратегии, мистерии, крепости и войни. истинските неща са прости. ако харесваш някоя жена, просто се сети, че и на нея не й е лесен живота и й покажи, че те е грижа за нея. донякъде ми допадна това, което Бела е написала, но с извинения, според мен това са разсъждения на човек, който никога не се е влюбвал истински. дано не са нейни

живеем в свят, в който всичко е вкарано в някакви рамки и безкрайно усложнено. не виждам защо трябва да принизяваме и най-истинското нещо до това ниво. някъде бях чела, че всичко на този свят е толкова посредствено и нека не правим посредствена и любовта. и воабще, хора, обичайте, стига сте се страхували (защото това лъха от целия оригинален текст на темата), стига сте играли и дори стига сте съблазнявали целенасочено. съблазънта е съвсем друго нещо, което никак, ама никак не може да бъде изразено в тескт, хеле пък общовалиден. твърде е индивидуално и твърде метафизично. прилагайки опитите си или тестовете на "съблазънта за любимата жена" ще я направите нещастна и ще я обречете да търси щастието другаде или просто да спре да вярва в него, което е още по-зле. бъдете естествени, бъдете себе си и бъдете мъже. не случайно сте се родили такива, ами за да се държите така, да сте свободни да направите всичко, което искате и ви идва от вътре. и да ни помагате на нас жените, защото ние нямаме точно това поле и сила.