22 правила как да съблазниш любимата жена

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: 22 правила как да съблазниш любимата жена

Мнениеот Bella » 18 Окт 2011, 12:48

Абе може да не са 22 правилата, но биха ви помогнали ако целите да свалите някоя мацка събота вечер :)
1. Усмивката

Когато я видите или разговаряте с нея се опитайте да се усмихвате повече, но не с усмивка, която казва „Аз съм психопат”. Целта е да премахнете студеното изражение, което би накарало момичето да си помисли,че сте ядосан, както и лежерната усмивка, която показва, че човека срещу вас ви е симпатичен, а това в никакъв случай не е пристъп на параноя.

2. ”Винаги готов”

Бъдете добре запасен с неща,от които едно момиче има нужда винаги (кърпички, дъвки).Така в точният момент бихте оставили едно доста добро впечатление в обекта на вашите желания.

3. Чувство за хумор

Смята се, че хуморът е една от най-напредналите фази на интелигентността. Ако съумеете да накарате събеседника ви да се отпусне и да се забавлява искрено на вашите шеги, то вече имате една точка в плюс.

4. Доверие

Никога, по никакъв повод не губете вече спечелено доверието на една жена.Това е най-силният ви коз. Ако все още не сте успели, то тогава приемете ситуацията като игра на покер – изучете целта и рискувайте.

5. Подходящото време

Вече преминали по горните стъпки идва момента, в който започвате малко по малко да излизате. Имайте усет за подходящият момент за първата целувка. Колкото и голямо желание да имате оставете решението на жената – тя винаги знае, кога е точното време, за да бъде незабравима.

6. Секс или приятелство

Имайте предвид, че един сексуален акт, ако нямате обособена връзка може напълно да унищожи приятелството ви. За това помислете добре преди да предприемате някакви действия.

7. Събудете качеството си на слушател

Както се казва, хората имат две уши и една уста, за да слушат повече, отколкото да говорят. Жените често имат нужда да споделят, но не обичат да бъдат критикувани. За тях, ако нямате същата гледна точка е по-добре да замълчите и само да слушате, отколкото да спорите с нея.
Аватар
Bella

Мнениеот southern_sun » 28 Окт 2011, 12:08

След като dunski , но обясни кои са 22 трика да съблазниш една жена нека да видим как ще я вкараш в леглото си.
Е мъже, да ви попитам? Ако една жена тръгне да ви сваля задавате ли си въпроса каква е причината за да го направи?
Обикновено, когато някоя жена прелъстява един мъж, изобщо не си задава въпроси. Нямаме време за това, прекалено ангажирани сме с други, по-различни занимания. Сега обаче, не смеем да си кажем каква е причината, много ни гризе отвътре и се чудим защо една жена би решила да си легне с един мъж. Особено пък ако той е някакъв загубеняк, който нито знае как да се държи с нея, нито пък се тормози от този факт. И се питаме дали изобщо някога сме сваляли мадама или просто тя е решавала, че ѝ се прави секс и е попадала на нас, на някой от нас. Представям ви няколко причини защо една жена би свалила един мъж!

Тя иска да доминира

Всъщност (психически) жените имат същия капацитет да се възползват от мъжете, колкото и мъжете от жените. Така че, когато тя реши, че иска нещо от вас, моментално превръща сексуалността си в оръжие, с което повечето мъже не могат да се борят. Тя ще ви показва снимки на новата рокличка, която иска да има, ще ви внушава какво ли не и накрая ще спечели.

Не може да се спре

Някои жени просто нямат спирка, когато са възбудени. И докато разберете, че сте попаднали на такава, може и всичко вече да е свършило. Или поне вие, или поне тя.

Не може да ви устои

Има и такива момчета. Браво на вас. Все някак сте успели да скриете манията си по Стар Трек, Warcraft и какво ли още не и тя не може да види тази ви страна. Ако притежавате и обезоръжаваща усмивка или опасен сексапил (каквото и да разбират жените под това), то нищо чудно, че тя е луда по вас.

Не е правила секс от мноооого време

И жените понякога тръгват на лов. Особено ако не са правили секс от седмици, месеци, години! Някои могат да си легнат с вас само от страх, че отново ще върнат девствеността си. Тогава са готови да изкарат на показ целия си сексапил, който толкова дълго са крили.

Чувства се секси

Носи ли обувки на високи токчета и секси рокля? С хубава прическа и грим? Танцува ли безсрамно, флиртува ли? Просто тази вечер е ясно, че тя се чувства ужасно секси и се радва на мъжкото внимание. Това в много случаи води до продължение на вечерта. Така че не се учудвайте ако в един момент просто поиска от вас да я закарате вкъщи. Дали вашето или нейното вкъщи, това си е ваша работа.

Убедили сте я

Понякога жените просто имат нужда от точните думи, от подходящия подход и ще кажат "да". Но тя не иска да чуе нещо, което звучи като молба, заповед или заплаха, по-скоро нещо провокативно.

Пияна е

Ееее, да си дойдем най-после на думата. Май най-често ни се е случвало да ни огрее точно в такива моменти. Със сигурност алкохолът я е направил доста по-податлива и ако не е толкова пияна, че да заспи моментално, може да ви излезе късметът.
Е мъже, съгласни ли сте с мен? Дали е така или причините са много и други?
southern_sun

Мнениеот kriskiss2001 » 28 Окт 2011, 13:08

Най-важното и единствено правило е да изпитваш чувства към нея, това е начин да я съблазниш, защото тя го усеща, чувства се желана. На влюбен мъж могат много идеи да му хрумнат от това да и направи подарък, до това да и покаже чувства и да и се докаже.
kriskiss2001

Мнениеот boriskarlov » 21 Яну 2012, 11:38

Нищо друго, освен умение за разговор, чувство за хумор, добра хигиена, стилно облекло и някаква история. След това в комбинация - всяка жена е твоя!
boriskarlov

Мнениеот Memento » 21 Яну 2012, 18:34

southernsun написа:
The_The_Ramone написа:Най-добре се свалят жени с тухла. Бавни и методични удари... :lol:

Е така със сигурност ще я задържиш за известно време, но постепенно отношенията между вас ще охладнеят.

Това за охладняващите отношения е добро :lol:
Аватар
Memento

Мнениеот ogi-smile » 23 Яну 2012, 13:14

Тези правила дали не се отнасят и затова как да задържиш и любимия мъж, защото в много случай, това се отнася и за мъжете...
Имали ли универсалност в това каква тактика може да се приложи в определен момент от комуникацията с другия пол?
Аватар
ogi-smile

Мнениеот Memento » 23 Яну 2012, 13:20

Всички тактики се базират на добра финансова основа. Всички други екстри са чудесни но няма ли го този фактор край. Нещо като чисто новата скъпа кола която без гориво е безполезна :) А за тези които отричат парите като фактор в случая нека им припомня старата българска поговорка - Което не става с пари, става с много пари!
Аватар
Memento

Мнениеот cheap&chic » 25 Яну 2012, 17:17

не съм съгласна за парите, после ходи разбери какво станало - любов или сделка... и сделка или не хахахах. както вие мъжете често обичате да манипулирате с "винаги има някоя по-хубава", ние жените можем да кажем, че "винаги има някой по-богат" именно за това класифицираме всички тези фактори като несъществени, ние истинските хора. смея да го заявя, защото досегашната ми биография по въпроса е с любовна сюжетна нишка, не повсеместната материална. преди време се запознах с едно момче, в тоалетната на едно заведение :) гледах се в огледалото (без муцки, нагласяне на гърди и женски номера) и той просто ми каза: хубава си. не ми каза "леле, колко си хубава" или "много си хубава" или "най-хубавата си", чисто и просто - естествено беше, а и сякаш ми даваше някакъв отговор, който търсих в огледалото, асистираше ми :) аз му казах мерси, а той ме погледна в очите, подаде ми ръка и ми се представи. без отмятане на ръкав с ролекс, без представлявания или вземи това уиски и т.н. беше толкова лесно, истинско и съвършено, само както може да бъде нещо много просто. прекарах 3 години от живота си с него, много неща се случиха и разбрахме, че не сме един за друг, надявам се - и двамата. аз поне го разбрах. и това не беше защото съм му помагала с пари, които не ми е връщал, нито защото ме накара да се страхувам. просто защото аз вярвам, че ще е щастлив с друга жена, чисто духовно, никаква връзка с материалното, и му го желая от сърце... но това са други теми. това, което исках да кажа, е че този случай с това момче беше най-съвършената свалка в живота ми. без сметки, планиране, стратегии, мистерии, крепости и войни. истинските неща са прости. ако харесваш някоя жена, просто се сети, че и на нея не й е лесен живота и й покажи, че те е грижа за нея. донякъде ми допадна това, което Бела е написала, но с извинения, според мен това са разсъждения на човек, който никога не се е влюбвал истински. дано не са нейни ;) живеем в свят, в който всичко е вкарано в някакви рамки и безкрайно усложнено. не виждам защо трябва да принизяваме и най-истинското нещо до това ниво. някъде бях чела, че всичко на този свят е толкова посредствено и нека не правим посредствена и любовта. и воабще, хора, обичайте, стига сте се страхували (защото това лъха от целия оригинален текст на темата), стига сте играли и дори стига сте съблазнявали целенасочено. съблазънта е съвсем друго нещо, което никак, ама никак не може да бъде изразено в тескт, хеле пък общовалиден. твърде е индивидуално и твърде метафизично. прилагайки опитите си или тестовете на "съблазънта за любимата жена" ще я направите нещастна и ще я обречете да търси щастието другаде или просто да спре да вярва в него, което е още по-зле. бъдете естествени, бъдете себе си и бъдете мъже. не случайно сте се родили такива, ами за да се държите така, да сте свободни да направите всичко, което искате и ви идва от вътре. и да ни помагате на нас жените, защото ние нямаме точно това поле и сила.
Jupiter aligns with Mars
Аватар
cheap&chic

Мнениеот Bella » 25 Яну 2012, 17:40

донякъде ми допадна това, което Бела е написала, но с извинения, според мен това са разсъждения на човек, който никога не се е влюбвал истински. дано не са нейни живеем в свят, в който всичко е вкарано в някакви рамки и безкрайно усложнено.
В своя защита искам да кажа, че в действителност съм доста влюбчива натура, но като, че ли разбивайки главата си няколко пъти вече не вярваш на това чувство, но винаги се появява някой който ти показва, че да обичаш никак не е лошо. Съжалявам,че съм прозвучала скептично!
Аватар
Bella

Мнениеот cheap&chic » 25 Яну 2012, 18:10

няма проблеми, всеки има право да разбира и да се разбира с който както си иска. хора на света много, аз просто споделям мнението си, като една истинска (както вече се разписах) жена. такава, за която всичките по форумите, баровете и кабинетите все пишат, анализират и въжделяват. нека си знаят какво се иска, всичко останало е въздух под налягане.
Jupiter aligns with Mars
Аватар
cheap&chic

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже