Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
07 Апр 2011, 21:31
Първият преглед при гинеколога е меко казано мисъл, която предизвиква неудобство, страх, дори и паника. Секс и здраве обаче вървят ръка за ръка, така че консултацията е неизбежна. Всяка жена е изживяла онзи първи път. Често преди да се преживее, момичетата имат чувството, че прегледът е много по-страшен, отколкото първият интимен контакт. Затова отчасти имат вина майките, тъй като по-възрастните жени смятат секса и свързаните с него теми за табу. Ако ти си в тази ситуация, ако се притесняваш и имаш куп въпроси, не се тревожи да попиташ.
09 Апр 2011, 12:17
Подобно нещо има и при мъжете при първи преглед на простатата...
09 Апр 2011, 18:59

Да, така е, ама на тях им се случва десетилетия по-късно, чак когато има проблем, а ние трябва да свикваме от 16-годишни.
09 Апр 2011, 22:16
За сметка на това имате бляскав край, докато ние си опикаваме крачолите...
10 Апр 2011, 10:49

Ооо, да, тук си много прав
10 Апр 2011, 11:46
jul_folb написа::lol: Ооо, да, тук си много прав

Видиш ли, че и аз съм прав!
10 Май 2011, 10:02
Много се извинявам, но лекично изместихте темата . Искам да попитам някой, довил ли е дъщеря си на гинеколог за пръв път и как трябва да се държим ние майките пред кабинета? Да влизам ли с детето си на самият преглед или да я оставя на спокойствие да сподели всичко на лекаря?
10 Май 2011, 21:22
southernsun написа:Много се извинявам, но лекично изместихте темата . Искам да попитам някой, довил ли е дъщеря си на гинеколог за пръв път и как трябва да се държим ние майките пред кабинета? Да влизам ли с детето си на самият преглед или да я оставя на спокойствие да сподели всичко на лекаря?
Според мен самото дете ще те насочи...или подскаже.Аз, и до сега предпочитам майка ми да ме придружава по такива места
11 Май 2011, 14:34
Питам защото мен никога майка ми не ме е водила на гинеколог и сега не мога да си представя да го направи макар, че никак не съм малка вече.
14 Май 2011, 23:37
Аз съм момче, но по принцип не виждам нищо срамно след като човека е профисионалист да имаш каквито и да било притеснения.