03 Мар 2015, 19:20
Рали, аз я пробвам тази рецепта, не правя нищо и чакам да ми го свършат. Да ти кажа действа, ама моя мъж е мекошав хаха
05 Мар 2015, 10:57
rabotnata pchela написа:Рали, аз я пробвам тази рецепта, не правя нищо и чакам да ми го свършат. Да ти кажа действа, ама моя мъж е мекошав хаха
А, разбрахме, ти си почиваш, той мие чинии и пуска прахосмукачка!

А ако кажеш и че не мрънка отгоре на всичкото ще си супер
09 Мар 2015, 15:35
Аз пък имам много приятелки, които са свикнали мъжете им да правят нищо - готвят, чистят, изобщо много ги глезят. Но то всичко май е до това как ще си научиш човека.
09 Мар 2015, 16:32
Alexandrina написа:Аз пък имам много приятелки, които са свикнали мъжете им да правят нищо - готвят, чистят, изобщо много ги глезят. Но то всичко май е до това как ще си научиш човека.
То не е точно до това, как ще го учиш, а и какво точно е неговото съзнание. Ако милия не може да си измие ръцете без помощ, то как очакваш да ти помогне на теб за каквото и да е било..
08 Дек 2015, 12:44
Pipilota написа:rabotnata pchela написа:Рали, аз я пробвам тази рецепта, не правя нищо и чакам да ми го свършат. Да ти кажа действа, ама моя мъж е мекошав хаха
А, разбрахме, ти си почиваш, той мие чинии и пуска прахосмукачка! :) А ако кажеш и че не мрънка отгоре на всичкото ще си супер

Е, няма пълно щастие, помага ми до колкото му е възможно, но и това не е малко, като знам какви мързеливци ги има, дето ги мързи и вода да си сипят..
08 Дек 2015, 13:16
Моят мъж е такъв, че не помага особено, но горе долу има надежда за него де. Обаче свекъра, дето е на 60г. не помръдва, свекървата му притърчава за всяко нещо, а той нищо не може да направи!
08 Дек 2015, 14:28
В наши дни повечето мъже много помагат, когато става въпрос за домашна работа, сега всичко е равнопоставено и все пак, когато семейството вече е факт, мъжа пак започва да се скатава от домашната работа.
08 Дек 2015, 17:07
Казано честно понякога ми се иска да не ми помага, то е достатъчно, че гледа децата, докато аз върша тези задължения, след това е кофти положението
08 Дек 2015, 17:23
Аз си върша всичкото домакинство сам и ми е най-добре, никой не ми се меси в работите.

когато живея с някоя жена трудно я оставям да ми шета изкъщата.
10 Дек 2015, 17:50
mix_twix написа:Аз си върша всичкото домакинство сам и ми е най-добре, никой не ми се меси в работите.

когато живея с някоя жена трудно я оставям да ми шета изкъщата.

То като не е всичко на някъде, няма и накрая нищо за шетане, така че е логично да не й даваш, не, че това трябва да означава да си делите чиниите тези, от които си ял ти и онези, от които е яла тя

ама все пак взаимни трябва да са тези отношения