14 Дек 2015, 15:03
S_Milenska написа:Моят мъж е такъв, че не помага особено, но горе долу има надежда за него де. Обаче свекъра, дето е на 60г. не помръдва, свекървата му притърчава за всяко нещо, а той нищо не може да направи!
14 Дек 2015, 18:18
07 Яну 2016, 14:01
Kaya написа:S_Milenska написа:Моят мъж е такъв, че не помага особено, но горе долу има надежда за него де. Обаче свекъра, дето е на 60г. не помръдва, свекървата му притърчава за всяко нещо, а той нищо не може да направи!
Оф, ами така са научени, че трябва всичко да им се дава в ръцете, добре, че жените тогава се научиха, че повече трябва да изискват от децата си, макар че много лигльовци около 20-30 години има, за съжаление!
07 Яну 2016, 15:23
Anka написа:Kaya написа:S_Milenska написа:Моят мъж е такъв, че не помага особено, но горе долу има надежда за него де. Обаче свекъра, дето е на 60г. не помръдва, свекървата му притърчава за всяко нещо, а той нищо не може да направи!
Оф, ами така са научени, че трябва всичко да им се дава в ръцете, добре, че жените тогава се научиха, че повече трябва да изискват от децата си, макар че много лигльовци около 20-30 години има, за съжаление!
Да, имам едни познат, който не може да си сложи да яде, баща му му слугува, мен би ме било срам.
12 Яну 2016, 12:27
08 Мар 2017, 15:39
rabotnata pchela написа:И на мен баща ми е такъв, нищо не може да свърши сам, за съжаление.![]()
Иначе съвременните мъже не са такива, както съм казвала и разказвала, мъжът ми е страхотен и ми помага с всичко, за нас няма мъжки и женски задължения, с изключение на едно - той цепи дървата. :)