monito написа:Здравейте на всичкиПодариха ми една бутилка за рожденния ден и в първия момент си помислих, че е някаква шега - празна бутилка в някакъв цветен калъф
Оказа се, обаче, че това е специална бутилка, която е изработена от информирано стъкло и променя качествата на водата която пием. Поразрових се из интернет и намерих доста интересни статии, а и попаднах на темата във форума
Прочетох за влиянието на цветовете и ми стана много интересно - моята е синя на бели облачета, сигурно защото обожавам синия цвят и все летя из облаците
Ще си я използвам с удоволствие, пък и да не ми помогне с нищо, здраве да е. По-добре да пия вода от стъклена бутилка, отколкото от пластмаса.
Бутилката ти е изработена от специално информирано стъкло и има способността да променя структурата на водата, като подобрява нейните качества. Има една друга тема във форума, където ще се запознаеш по-подробно с принципа й на действие Мнение за стъклените шишета Флашка - какво е жива вода?.
И аз мисля да направя подарък на жена си, защото тя се интересува от подобни неща и е привърженик на здравословния начин на живот, само трябва да избера подходящия цвят.