05 Авг 2015, 12:12
niya_mazova написа:Lili_pili написа:НЕ въм видяла в китайското да има водорасли, освен ако специално не ги поръчаш
Явно не поръчваш от правилните места, тези побългарените нямат много общо с китайското, такова каквото си е по принцип!
05 Авг 2015, 12:34
kauda написа:niya_mazova написа:Lili_pili написа:НЕ въм видяла в китайското да има водорасли, освен ако специално не ги поръчаш
Явно не поръчваш от правилните места, тези побългарените нямат много общо с китайското, такова каквото си е по принцип!
Има ли непобългарен китайски в България?!? Все пак е в нашата родина, нормално малко да са преиначили вкуса спрямо нашия.
05 Авг 2015, 12:46
05 Авг 2015, 15:32
Lisica написа:не съм яла и аз водорасли! А за суровоядството аз лично се кефя н а такива хора, ако особено и не изтъкват постоянно колко са велики биха ми станали още по-симпатични.
06 Авг 2015, 09:20
При мен по-скоро малка част от тях не го изтъкват и не го правят на проблем, особено ако прекарваш повече време с тях.dDedov написа:Lisica написа:не съм яла и аз водорасли! А за суровоядството аз лично се кефя н а такива хора, ако особено и не изтъкват постоянно колко са велики биха ми станали още по-симпатични.
Рядко от веганите, които познавам се самоизтъкват или поне повечето от тях са готини хора, но аз не смятам начина им живот за правилен, все пак това е техен проблем или в бонус, те си знаят
06 Авг 2015, 11:34
dDedov написа:Lisica написа:не съм яла и аз водорасли! А за суровоядството аз лично се кефя н а такива хора, ако особено и не изтъкват постоянно колко са велики биха ми станали още по-симпатични.
Рядко от веганите, които познавам се самоизтъкват или поне повечето от тях са готини хора, но аз не смятам начина им живот за правилен, все пак това е техен проблем или в бонус, те си знаят
11 Авг 2015, 07:48
12 Авг 2015, 15:19
17 Авг 2015, 16:33
Malina написа:И аз смятам, чее вредно за зъбите и за настроението на околните!
01 Сеп 2015, 12:51
lini_leni написа:Malina написа:И аз смятам, чее вредно за зъбите и за настроението на околните!
Настроението![]()
![]()
![]()
Не всички са тази зли и зле настроени към околните, недей така, познавам и готини суровояди, които разбират, че всеки си прави избора и никого не съдят!