Подходящи рецепти, споделен опит и съвети, начин на живот
02 Сеп 2015, 14:28
Толерантността не идва с яденето, така че там не можем да кажем нищо.
Иначе смятам, че суровата храна може да е много полезна за здравето, ако се хапва често и правилно.
02 Сеп 2015, 15:57
Pipilota написа:Толерантността не идва с яденето, така че там не можем да кажем нищо.
Иначе смятам, че суровата храна може да е много полезна за здравето, ако се хапва често и правилно.
за мен суровоядите са хора с желязна дисциплина, изумяват ме и ми харесват, но толкоав, не бих казала, че маниакално залитам и им завижадм:)
03 Сеп 2015, 09:56
Но явно нещо им липсва на суровоядите, като се има предвид, че голяма част от тях почти нямат зъби, явно нещо не е наред, от къде идва липсата, не знам.
03 Сеп 2015, 13:34
Аз лично винаги съм се кефил на хора с такава желязна дисциплина. Да се промени коренно начина на хранене и на живот не е лесно, а суровоядството наистина е висш пилотаж в храненето и т.н.
07 Сеп 2015, 13:25
Хубаво е поне от време на време да се хапват сурови неща. Но чак за такъв режим на хранене не съм много съгласна, че е добра идея.
07 Сеп 2015, 14:17
Rali_hr написа:Хубаво е поне от време на време да се хапват сурови неща. Но чак за такъв режим на хранене не съм много съгласна, че е добра идея.
За ден- два биав, но постоянно да се пасе не е нормално, толкова полезни нещаима в разноообразната храна, никой не може да ме убеди, че е най-правилно да се ядат само сурови плодове и зеленчуци.
27 Окт 2015, 17:10
НЕ знам как свикват хората, аз ако съм 2 дена само на салати и сурова храна се чувствам много много зле ;(
03 Ное 2015, 16:07
MerryPop написа:Абе вие китайско не ядете ли, често в ястията се намират и водорасли, просто не сте им обръщали внимание, така че дали ще е само това или ще е гарнирано с още нещо, няма май голямо значение

Само ти ги виждаш тези водорасли в китайското, аз не съм срещала такива..
27 Ное 2015, 12:59
И аз не съм намирал водорасли в китайския ресторант в града, ама и да намеря надали ще се впечатля.
27 Ное 2015, 16:43
Ако са само водорасли май няма да е много добре, ама като са в нещо друго придават някаква свежест на яденето...