Rali_hr написа:Винаги има някой наранен в такава връзка, въпреки желанието така да е по-леко, чувства винаги се зараждат.
Напротив, не е необходимо, дори и в даден момент ако се случи, то ако го осъзнаеш и асимилираш навреме, то няма да ти донесе толкова негативи, колкото смятате!
На мен това си ми прилича на проституция, или както му казваме да си имаш държанка. Даваш й пари, за да я имаш, гледаш я ит .н. и насреща получаваш секс, доста грозно от младо момиче.
Кой може да одобри подобно нещо? И това момиче е нечия дъщеря, лошо ми става, като си го представя. Гнусните връзки хич не са ми присърце, не вярвам в такава любов...
Не съм аз човека, който да казва. Онзи ден слушах за двойка, мъжът на 48 години, момичето на 32. Тя не иска дете, той смята, че му е време.. тази двойка какъв успех и връзка има, освен финансова-сексуална изгода, която ще продължи до време. Годинките си оказват влияние, независимо кой колко е трениран и колко е млад по дух. В един момент той ще е на 60, а тя на 42, все още млада и в разцвета на годините си, той по-скоро ще е дядка.
Аз не мисля, че някой ги одобрява. Освен хората, които са В такива връзки. Постоянно разговаряме вкъщи за важните неща. Надявам се нещо да й влезе в главата...