30 Май 2016, 16:25
Kaya написа:Магданозът вярно е полезен, не знам точно с какви свойства, но е всеизвестно. Все пак съм чувала, че подпомага при липса на апетит и болки в стомаха. ;0
30 Май 2016, 16:28
Lollipop написа:dessiblond написа:На всяка манджа слагам магданоз, харесвам аромата и вкуса му. Придава вид и вкус на ястието. А пък и действа като афродизиак.
То май доста магданоз трябва да изядеш, че да ти подейства като афродизиак и .. бая трябва да си я окъсал, че да разчиташ на магданоза в манджата.![]()
![]()
28 Юни 2016, 11:38
28 Юни 2016, 11:46
Lollipop написа:Винаги ми е било интересно, как някоя храна може да е афродизиак, не само магданоз, ами и скариди, ягоди, шоколади. Колко и как ли трябва да го ядеш, че да имаш ефект върху себе си един или друг вид...
28 Юни 2016, 14:23
julianne написа:Lollipop написа:Винаги ми е било интересно, как някоя храна може да е афродизиак, не само магданоз, ами и скариди, ягоди, шоколади. Колко и как ли трябва да го ядеш, че да имаш ефект върху себе си един или друг вид...
Едва ли някой може да отговори на този въпрос, Всички ядем магданоз, шоколад, ягоди, морска храна почти всички
, но никой не може да каже, че му влияят и е усетил прилив на неочаквано желание. Може би защото редовно си доставяме удоволствие и не чакаме на тези афродизиаци
![]()
.
29 Юни 2016, 10:39
27 Сеп 2018, 11:53