26 Фев 2013, 10:25
Напълно съм съгласна с вас, но в България има и всепризнати феномени като Ванга, Вера Кочовска. Има и случаи, в които гадателки помагат и работят с полицията (сещам се за случая със сестрите Белнейски). Все пак е възможно да има надарени хора, но те със сигурност няма и не трябва да са с користни цели, а единствено, за да помагат.
27 Фев 2013, 09:54
Преди доста години се поведох по убежденията на една приятелка и отидох. Уж врачката беше "изпитана", много познавала, много помагала. Не беше приятно изживяване и не бих повторила.
Моята дружка обаче, беше потънала в размисъл цяла седмица
27 Фев 2013, 23:06
аз съм ходила,интересно ми е-но отдавна не съм,честно да си призная.....
28 Фев 2013, 11:14
Все пак е възможно да има надарени хора, но те със сигурност няма и не трябва да са с користни цели, а единствено, за да помагат.
Съгласна, но тук става въпрос за гледачки с комерсиална цел, които не искат нищо друго, освен да измъкнат някои лев от объркания човек попаднал при тях
13 Яну 2015, 13:04
Ходила съм, да

Беше много забавно!
Иначе веднъж майка ми е ходила, жената наистина позна 3-4 неща, които се случиха вече, така че съм склонна да вярвам, че наистина има някои, които познават
14 Яну 2015, 09:46
Е, как да не съм ходила, ще ме обидите. Бяха много популярни по ученическо ми време, а моя приятелка ходеше често, та реших да ида с нея. Само това ми беше ходенето.
09 Мар 2015, 14:23
Разбира се, че съм ходила!

Последно бях попаднала на една, която позна доста неща и се случиха, не знам занапред дали би било така.
09 Мар 2015, 15:20
Изобщо не вярвам на такива хора. Вярвам в шесто чувство, интуиция и такива неща, но това да отида при някоя и тя да ми разчете бъдещето, просто няма как да стане.
09 Мар 2015, 15:42
Alexandrina написа:Изобщо не вярвам на такива хора. Вярвам в шесто чувство, интуиция и такива неща, но това да отида при някоя и тя да ми разчете бъдещето, просто няма как да стане.
Така, но някои пък познават, според мен. Друг е въпросът, защо изобщо хората търсят подобен тип гадатели и какво точно очакват да чуят.
09 Мар 2015, 17:36
Не знам какво очакват да чуят, но мен би ме било страх да ми предсказват някакви неща, дори и всичко, което кажат да е хубаво. Струва ми се, че така ще предизвикам съдбата.