Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
06 Фев 2015, 15:48
Aз съм взимала само от това, от други нямам впечатление.
http://marulka.com/products/view/aloe-v ... ist-473-mlДоста добре ми се отразява, особено когато прекаля с яденето , помага да не ми става така тежко.
06 Фев 2015, 15:52
Аз си пия хапче и ми минава, но наистина гледам да внимавам с яденето, пия и повече вода
10 Фев 2015, 17:43
Алоето не е ли главно за детоксикация?
10 Фев 2015, 18:01
renetka написа:Алоето не е ли главно за детоксикация?
Те основно действат върху всичко тези природите, като прополиса!
11 Фев 2015, 10:10
Прополиса също е полезен много за стомаха, но наистина на киселините най-големия проблем е преяждането, трябва по по-малко и по-качествена храна!
11 Фев 2015, 15:16
Много е гадно да страдаш от киселини, наистина е ужасно. На мен ми помага пиенето на много вода!
12 Фев 2015, 15:14
borkova написа:renetka написа:Алоето не е ли главно за детоксикация?
Е добре, детоксикация, киселини...какво още прави? Като е толкова полезно, да бягам да купувам
12 Фев 2015, 17:00
renetka написа:borkova написа:renetka написа:Алоето не е ли главно за детоксикация?
Е добре, детоксикация, киселини...какво още прави? Като е толкова полезно, да бягам да купувам

И аз се мислям, май е много полезно, не съм сигурна, но мисля, че и при паркинсон се използва по някаква рецепта.
13 Фев 2015, 14:26
А някой да каже как са на вкус тези добавки? Тези безалкохолните напитки с алое грам не ми харесват на мен...
13 Фев 2015, 14:57
renetka написа:А някой да каже как са на вкус тези добавки? Тези безалкохолните напитки с алое грам не ми харесват на мен...
Докато не пробваш няма как да разбереш дали ти харесва, алоето има специфичен вкус, аз не го харесвам изобщо