Любими рецепти, интересни вариации, модерни ястия, съвети при готвене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да избегнем киселините?

29 Мар 2018, 16:29

Диетата е изкючително важна, трябва да разберете от коя храна ви става зле, няма смисъл да се приемат някакви хапчета, за да се спрат, трябва да се намери причината за киселините.

07 Юни 2018, 16:34

Киселините на мен ми минават когато се храня добре, ако ям кисели храни или пък стоя много времме гладна, после имам киселини.

26 Сеп 2018, 15:17

Честно казано като се появи този проблем си пийвам содичка с малко вода.

26 Сеп 2018, 18:17

ООО, и мен много ме мъчат тез киселини, особено зимно време като прекалим с месцето и винцето... А тъй ми се услажда пък, ако е вечер като си легна, майко мила, коремът ми изгаря направо, но моята баба 1 време ми правеше домашна лимонада и още с нея се оправям. Малко сода, захар и лимон, да кипне и пия и всичко ми минава :bouncymulticolor:

26 Сеп 2018, 20:32

ivan.stoqnov написа:ООО, и мен много ме мъчат тез киселини, особено зимно време като прекалим с месцето и винцето... А тъй ми се услажда пък, ако е вечер като си легна, майко мила, коремът ми изгаря направо, но моята баба 1 време ми правеше домашна лимонада и още с нея се оправям. Малко сода, захар и лимон, да кипне и пия и всичко ми минава :bouncymulticolor:
много неправилно, вземи си лекарство на първо време, има едно Ланзул, много е добро за киселини. Отделно обърни внимание на менюто, киселините са много, много опасни, могат да образуват язви и рани в хранопровода, които да се развият до рак. :!: Хората ги пренебрегват и пият сода, но изобщо не е правилно, ако се случва постоянно. А киселините най-вероятно са от виното, ане от месото.

27 Сеп 2018, 10:14

Да определено киселините при мен са от виното, но зимата без него не е вкусна храната :wink:

27 Сеп 2018, 11:15

ivan.stoqnov написа:Да определено киселините при мен са от виното, но зимата без него не е вкусна храната :wink:

Пробвай да пиеш бяло, леко вино или розе, изобщо не са хубави киселините, доста са си опасна работа. :roll:

12 Ное 2018, 16:32

Аз получавам киселини от определени подправки. Затова просто ги избягвам. Хранителен режим му е майката.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6