Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Мастичка, шоколад или магданоз?

04 Яну 2013, 14:21

Оф един път се бях напил с мастичка и сутринта като станах чак ме болеше оная работа до такава степен се бях възбудил :D

12 Фев 2013, 15:08

Шоколадът! В какаото се съдържа вещество, което организмът ни произвежда, когато сме влюбени - ендорфин (хормон на щастието). Можем да го съчетаем и с чаша шампанско.Чаша от газираната напитка подобрява настроението и засилва интереса към противоположния пол. :P

14 Фев 2013, 13:36

Аз наблягам на узото :P Анасона е много популярен като афродизиак още от времето на древните гърци и римляни.Те открили, че смученето на анасонови зърна повишава сексуалното желание. Так, че сипете си по едно узо, сложете гръцката салата на масата и ще видите...какво ще се случи :P

23 Фев 2013, 14:56

Шоколад- универсално решение за всякакви ситуации, докато от алкохола може да боли глава или да ни спре чичко полицай.

23 Фев 2013, 15:02

stanislav_d написа:Кило мастика :D , парче шоколад или връзка магданоз за по- добра любовна игра????

2-3 глави чесън помагали, ама след това без целувки, че било кофти :lol:

24 Фев 2013, 00:00

аз предпочитам шоколад,познавам хора които казват че мастика е по-добре,но на мене не ми харесва

26 Фев 2013, 16:14

Странно мен пък само жените ме възбуждат.

06 Мар 2013, 14:18

Хайверът, яйцата,целината и лукът са най-силните афродизиаци.

07 Мар 2013, 11:18

Мисля, че шоколадът действа най-добре. Има хора, които не могат да понасят миризмата на мастиката, нито пък харесват особено магданоз.

25 Апр 2013, 13:41

Пийте отвара от джинджифил, мед , лимонов или портокалов сок и листа от мента и .... :P
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3