Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
04 Яну 2013, 14:21
Оф един път се бях напил с мастичка и сутринта като станах чак ме болеше оная работа до такава степен се бях възбудил
12 Фев 2013, 15:08
Шоколадът! В какаото се съдържа вещество, което организмът ни произвежда, когато сме влюбени - ендорфин (хормон на щастието). Можем да го съчетаем и с чаша шампанско.Чаша от газираната напитка подобрява настроението и засилва интереса към противоположния пол.
14 Фев 2013, 13:36
Аз наблягам на узото

Анасона е много популярен като афродизиак още от времето на древните гърци и римляни.Те открили, че смученето на анасонови зърна повишава сексуалното желание. Так, че сипете си по едно узо, сложете гръцката салата на масата и ще видите...какво ще се случи
23 Фев 2013, 14:56
Шоколад- универсално решение за всякакви ситуации, докато от алкохола може да боли глава или да ни спре чичко полицай.
23 Фев 2013, 15:02
stanislav_d написа:Кило мастика

, парче шоколад или връзка магданоз за по- добра любовна игра????
2-3 глави чесън помагали, ама след това без целувки, че било кофти
24 Фев 2013, 00:00
аз предпочитам шоколад,познавам хора които казват че мастика е по-добре,но на мене не ми харесва
26 Фев 2013, 16:14
Странно мен пък само жените ме възбуждат.
06 Мар 2013, 14:18
Хайверът, яйцата,целината и лукът са най-силните афродизиаци.
07 Мар 2013, 11:18
Мисля, че шоколадът действа най-добре. Има хора, които не могат да понасят миризмата на мастиката, нито пък харесват особено магданоз.
25 Апр 2013, 13:41
Пийте отвара от джинджифил, мед , лимонов или портокалов сок и листа от мента и ....