webfusion написа:И трите дядо попе и трите, след това и двете и русата и умната. Само да не е кило мастиката най-много 800мл.
Рещепта:
500мл. мастика;
Една диня 5кг.;
Всимаме спринцовка и игла, инжектираме мастиката в динята (трянва да е топла) на 7-8 места от различните страни. Оставяме за около 3 часа динята да е на стайна температура, след това в хладилника за охлаждане до .... колкото си искате.
Режем ядем и НИ ИДВА СИЛА
Violetta написа:Твърдо магданоз - салата - магданоз, чесън и зехтин и ...атомна бомба!
nadya написа:Шоколааааад Аз мастика не пия и определено не знам как действа, но за магданоза също съм съгласна. Бяхме в Турция на почивка и една от салатите, които предлагаха в хотела беше от магданоз - ситно нарязан с лимон, не бях яла по-вкусно нещо А магданозените кюфтенца как ги обичам...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта