10 Апр 2011, 00:51
10 Апр 2011, 11:13
10 Апр 2011, 12:47
10 Апр 2011, 12:54
10 Апр 2011, 12:55
webfusion написа:И трите дядо попе и трите, след това и двете и русата и умната. Само да не е кило мастиката най-много 800мл.
Рещепта:
500мл. мастика;
Една диня 5кг.;
Всимаме спринцовка и игла, инжектираме мастиката в динята (трянва да е топла) на 7-8 места от различните страни. Оставяме за около 3 часа динята да е на стайна температура, след това в хладилника за охлаждане до .... колкото си искате.
Режем ядем и НИ ИДВА СИЛА
11 Апр 2011, 14:36
28 Окт 2011, 22:09
21 Ное 2011, 12:09
Violetta написа:Твърдо магданоз - салата - магданоз, чесън и зехтин и ...атомна бомба!
14 Мар 2012, 12:43
14 Мар 2012, 15:01
nadya написа:ШоколааааадАз мастика не пия и определено не знам как действа, но за магданоза също съм съгласна. Бяхме в Турция на почивка и една от салатите, които предлагаха в хотела беше от магданоз - ситно нарязан с лимон, не бях яла по-вкусно нещо
А магданозените кюфтенца как ги обичам...