Тайни семейни рецепти за здраве и красота - как да бъдем в полза на другите.
Правила на форума
Добави отговор

Рецептички за махмурлук

10 Апр 2011, 01:04

Чорба от прясно зеле, хапчета или........

Re: Рецептички за махмурлук

10 Апр 2011, 12:20

... или жена ти с точилката в ръце... :twisted:

10 Апр 2011, 12:37

То става, ама е лошо и тя да не търси някакъв лек :D

11 Апр 2011, 15:03

Май най- добрата практика в този случай е клин- клин избива! :D Е вярно, че може и да го набие ама.... :lol: :lol:

08 Сеп 2011, 15:03

Кафе с лимон и лекува махмурлука....малко е гадно ама ако съумеете да изчакате няколко минути ще усетите облекчаване...

06 Окт 2011, 15:20

Сериозно кажете ефикасно "лекарство" за махмурлук... тука като гледам само бабини лекове сте писали ... Нещо като "Махмурлек" "Аналгин" и т.н. ефикасно да е ,че ако знаете каква глава ме боли от снощи. И още нещо ... като препиеш с бира и гарлото ти изсъхва вечерта ... някакъв лек и затова ако ми кажете (без от сорта пиене на вода) ...

06 Окт 2011, 15:26

vinprom написа:Сериозно кажете ефикасно "лекарство" за махмурлук... тука като гледам само бабини лекове сте писали ... Нещо като "Махмурлек" "Аналгин" и т.н. ефикасно да е ,че ако знаете каква глава ме боли от снощи. И още нещо ... като препиеш с бира и гарлото ти изсъхва вечерта ... някакъв лек и затова ако ми кажете (без от сорта пиене на вода) ...

Бабини или не рецептите са изпитани и ефикасни, а що се отнася до медикаментозно лечение на махмурлук пий АлкаЗалцер. Щом ти пресъхва гърлото сутрин, значи вечер хъркаш, тук вече въпросът трябва да го насочиш другаде, а междувременно пробвай с лукчета, хем докарват супер дъх след тежка бирена вечер, хем оправя и гърлото ;)

06 Окт 2011, 18:28

Махмурлука се ллекува с бира от първата може да ти стане леко лошо втората те вдига на крака а третата ти дава power за още пиене

11 Окт 2011, 16:48

Хахаха, тази рецепта е по-скоро за повторно напиване май:)

18 Окт 2011, 13:52

Обилна закуска ме оправя само мен.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5