Blondy90 написа:Здравейте, мили дами! От черно-син цвят на косата, реших да стана медено русо. За целта смачках 1 блистер витамин Ц, разбърках го с шампоан и намазах хубаво. Половината цвят го нямаше, но само с една процедура няма как да има резултат. Използвала съм този деколор тайм на Престиж - хубав е, махна ми цвета но стоях повече време отколкото е написано там ( под наблюдението на фризьорка ).
blue_eye написа:rora написа:Чувала съм, че маски с кисело мляко премахват боята, но се налага по - трайна употреба и ефекта изисква търпение...
Да, освен маските с кисело мляко, тези които съдържат лимонов сок или витамин С, също помагат за по-бързото падане на боята. Въпреки това, ще е необходимо много повече време отколкото ако се използва специален продукт за възстановяване на естествения цвят на косата. Така, че за по-нетърпеливите има решение на проблема
pepa1974 написа:blue_eye написа:rora написа:Чувала съм, че маски с кисело мляко премахват боята, но се налага по - трайна употреба и ефекта изисква търпение...
Да, освен маските с кисело мляко, тези които съдържат лимонов сок или витамин С, също помагат за по-бързото падане на боята. Въпреки това, ще е необходимо много повече време отколкото ако се използва специален продукт за възстановяване на естествения цвят на косата. Така, че за по-нетърпеливите има решение на проблема
Моля спешно ми изпратете рецепта на маска с кисело мляко, която помага да падне боята.Искам да сваля от главата си сегашната боя, но не по химичен, а само по естествен път.Засега си мия ежедневно косата, защото получих сърбежи от боята и се страхувам, че с друг химикал нещата ще се влошат, а не подобрят.
pepa1974 написа:с ежедневно миене на косата с шампоан за дълбоко почистване
Екатерина.Петрова написа:А колко таблетки трябва да се стрият?! :)
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта