Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Френската боя за коса Елцеа, ползвали ли сте я?

28 Юли 2014, 15:32

Мисля, че е доста тази боя Елцеа е добра алтернатива на българските безамонячни бои, които никога не отговарят на цвета си, а и качеството винаги можеш да сложиш под съмнение.

Но виждам, че в България цената е доста по-висока, от колкото в други страни, което силно ме озадачава, но като за френска козметика, пак е сносно.
Ползвали ли сте до сега от френската боя за коса Елцеа и какви са отзивите ви, понеже до колкото разбирам в България се внася по-нискокачествена козметика, а цените са по-високи, от колкото в Европа, има ли нещо вярно в това?

Последният ми опит беше много трагичен с българска безамонячна боя за коса :oops: и затова сега бих се доверила на френската Елцеа, вие?

Re: Френската боя за коса Елцеа, ползвали ли сте я?

28 Юли 2014, 15:36

Това са глупости, според мен. Просто трябва да приемем, че има боклуци на пазара, както там, така и тук, независимо от рекламата им.
Не мога да разбера кака си представяте на едното място да е по-качествена козметиката, за разлика от друго и все на една и съща фирма :shock: не съм ползвала Елцеа, но изглежда добре, за съжаление няма моя цвят :(

28 Юли 2014, 16:36

Маминка, за съжаление много често продукцията на една и съща козметична фирма е с различно качество за различните пазари. Просто партидите за по-бедните пазари се произвеждат в други фабрики, разположени в Третия свят. Не само там работната ръка е по-евтина, но се правят и компромиси с някои съставки, за да се произведе продукт с по-ниска цена, достъпна за дадения пазар. Това, разбира се, не се афишира. Официалната версия е нещо от сорта на: "имаме преференциална цена за българския пазар" или нещо подобно. Но истината е различна и много хора, които са имали възможност да ползват един и същ продукт в Западна Европа и тук, забелязват разликите.
По темата - тази боя изглежда добра. Наистина е малко скъпа, но сигурно си струва да се опита.

28 Юли 2014, 18:09

Здравейте! Ползвам Eлсеа от година и половина и съм много доволна! Намерих я в Кан съвсем случайно и се радвам, че вече е и в България. Това е боя без вредни съставки, които 80% от боите на българския пазар съдържат. Косите остават здрави и с блясък и няма опасност от косопад! Изключително препоръчвам боята на всяка уважаваща косата си жена!

Re: Боя за коса

08 Яну 2015, 18:05

Аз си купувам обикновена боя, която ми хареса на цвят, май последно Гарниер ви бях взела, но аз се боядисвам 1 път в годината, най-много 2 ;)

08 Яну 2015, 18:27

Slavena написа:Аз си купувам обикновена боя, която ми хареса на цвят, май последно Гарниер ви бях взела, но аз се боядисвам 1 път в годината, най-много 2 ;)

ооо, ти може да кажеш направо, че не се боядисваш с това 1 път в годината ;)

09 Фев 2015, 15:48

Аз използвам боята на Палетте и съм много доволна а и цената ѝ не е за подценяване! :)

10 Фев 2015, 16:37

Аз предпочитам къната пред боята за коса, много уврежда косъма, докато с къната се подхранва косата.

10 Фев 2015, 17:08

Боядисвам се с Лореал, най-добрите бои са техните, макар че има и други, които никак не са лоши, ни тук говорим на база едни пари :)

16 Фев 2015, 13:43

Препоръчайте ми някоя боя, с която да постигна най-хубав тъмно червен цвят:)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7